Facebook Pixel Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με την διαιτησία - «Βόμβες» για Λαμόνικα!
| 2016-05-16 01:03:00

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με την διαιτησία - «Βόμβες» για Λαμόνικα!

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με την διαιτησία - «Βόμβες» για Λαμόνικα!

Ποιος είδε τον Ζοτς και δεν τον φοβήθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Φενέρ από την ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Ευρωλίγκα. Η φάση για την οποία... φωνάζει και η ατάκα για τον Ιτούδη.

«Τρελαμένος» με τον Λουίτζι Λαμόνικα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και σε αυτόν χρεώσε την χαμένη κούπα της Φενέρ, ενώ δεν ξέχασε να δώσει συχγαρητήρια στον... μικρό του αδερφό!

«Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά κάποιος άλλος (σ.σ. Λουίτζι Λαμόνικα), θεώρησε πως δεν το αξίζαμε. Είδα την τελευταία κατοχή της ΤΣΣΚΑ και ο Νάντο Ντε Κολό έκανε βήματα. Ήταν προφανέστατο! Τα βήματα είναι παράβαση στο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να καταλάβω πως στην έγινε στην παράταση και η ΤΣΣΚΑ σούταρε 10 βολές, ενώ η Φενέρ μηδέν! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Ζοτς για την διαιτησία.

Και συνέχισε:
«Τέλος πάντων χάρις στους φιλάθλους μας γυρίσαμε το παχνίδι. Τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου και να κάνουμε ξανά μια καλή χρονιά. Τώρα σκεφτόμαστε το τούρκικο πρωτάθλημα, που είναι ένας σημαντικός τίτλος. Η εμπειρία πρέπει να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Φυσικά, δεν ξέχασε και τους νικητές: «Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο τους. Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του. Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα (Πιστιόλη) και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη. Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο επιβλήθηκαν με την ποιότητα τους. Σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους από συστήματα που δεν ήμασταν έτοιμοι. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πραάγματα, αλλά πήραν πλεονέκτημα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Είμαι πολυ περήφανος. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε. Και ο Δημήτρης άξιζε να κερδίσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags