Facebook Pixel Τελικός με Πουρσανίδη, Κοπιτσή στον ΟΤΕ ΤV (BINTEO)
Life
| 2016-05-16 19:49:00

Τελικός με Πουρσανίδη, Κοπιτσή στον ΟΤΕ ΤV (BINTEO)

Τελικός με Πουρσανίδη, Κοπιτσή στον ΟΤΕ ΤV (BINTEO)

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το υπ' αριθμόν 18 νταμπλ της ιστορίας του. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει την πρώτη άρση Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2011. Ποιος θα υλοποιήσει τον στόχο του; Η απάντηση, αύριο Τρίτη 17 Μαΐου στον ΟΤΕ TV, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα μεταδώσει το κανάλι OTE SPORT 1HD.

Το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Η πρώτη ζωντανή σύνδεση θα γίνει στις 19.00. Η εκπομπή “Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ” έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα καλύψει κάθε απορία, σχετικά με τους φιναλίστ και την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που κρίνει έναν από τους τίτλους της χρονιάς. Οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Γιώργος Θαναηλάκης θα μας περιμένουν σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για να μας συντονίσουν με τις εξελίξεις. Καλεσμένοι του ΟΤΕ TV θα είναι οι Ηλίας Πουρσανίδης, Xάρης Κοπιτσής, Γιώργος Λεμπέσης, Ιωάννα Κατσαντώνη και Στάθης Σταθόπουλος.

Η σέντρα θα δοθεί στις 20.30 και την περιγραφή θα αναλάβει ο Αντρέα Παλομπαρίνι. Στις 22.45 θα επιστρέψει στις οθόνες μας η εκπομπή “Kύπελλο Ελλάδας. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ”, για την απονομή του τροπαίου και τον απόηχο της βραδιάς. Θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του ΟΤΕ TV, αλλά και την ανάλυση των λεπτομερειών που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ένας ακόμα τελικός κρίνεται την Τρίτη 17/5 μόνο στον ΟΤΕ TV. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags