Facebook Pixel Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει τον τελικό του Κυπέλλου
| 2016-05-18 19:20:00

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όταν έχεις έναν μήνα να παίξεις ποδόσφαιρο, αυτό μπορείς να πάθεις από μια ομάδα που είναι μια ταχύτητα κάτω, αλλά είναι σε πλήρη ρυθμό. Σε κακή μέρα, λοιπόν, εκτός της αποχής παίκτες και Σίλβα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο ματς και έπεσαν χωρίς να παλέψουν σε κανένα χρονικό διάστημα του αγώνα από την ΑΕΚ που άφησε την κατοχή στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν είχε σε κανένα σημείο του αγώνα πλάνο επίθεσης και στοιχειώδους οργάνωσης, χωρίς άκρα, χωρίς προσωπικότητα στο κέντρο λόγω της κάκιστης μέρας που βρέθηκε ο Φορτούνης, δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ στο ματς, παρά μόνο όταν μπήκε ο Τσόρι που ήταν ο μόνος που κινήθηκε σαν κανονικός ποδοσφαιριστής και είναι απορίας άξιο γιατί ο Σίλβα τον άφησε έξω από το ματς.

Αλλη απορία που θέλω να μου λύσει ο Σίλβα είναι γιατί έβγαλε τον Κασάμι και όχι τον Μιλιβόγεβιτς, που ήταν απών, ενώ ο Κασάμι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Μια άλλη απορία που θέλω να μου λύσει ο Σίλβα είναι γιατί άφησε εκτός τελικού τον Ντουρμάζ που στον ένας με έναν είναι ο καλύτερος στην ομάδα μαζί με τον Πάρντο.

Το ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα έκαναν καθυστερήσεις και παιχνίδι να εκνευρίσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν γνωστό και θα έπρεπε να το είχαν κατά νου, δεν ήταν αυτό όμως που καθόρισε το ματς. Αυτό καθορίστηκε από το άχρωμο παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού, που σε καμία περίπτωση δεν θύμισε την ομάδα που έκανε παρέλαση στο ελληνικό πρωτάθλημα και άφησε τους αντιπάλους του έτη φωτός πίσω.

ΥΓ.: Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, όταν προηγείσαι με 2-1, παίζεις μπάλα, δεν πέφτεις κάτω, δεν κάνεις καθυστερήσεις, για να τα λέμε όλα.

ΥΓ.2: Αυτό το ματς θα πρέπει να γίνει μάθημα για κάποια κακομαθημένα παιδιά του Ολυμπιακού, ότι η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά για να αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο έναν τελικό Κυπέλλου.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 18/05/2016) - gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags