Facebook Pixel Τελικός-ντροπή ακόμη και για τον αγωνιστικό χώρο!
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-19 17:58:00

Τελικός-ντροπή ακόμη και για τον αγωνιστικό χώρο!

Τελικός-ντροπή ακόμη και για τον αγωνιστικό χώρο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει και μία άλλη διάσταση της παρωδίας του τελικού του Κυπέλλου.
 

• Για να μην υπάρξουν χωρίς λόγο παρεξηγήσεις: ουδείς αμφισβήτησε ότι η ΑΕΚ το πάλεψε περισσότερο το παιχνίδι και ότι ήταν πιο δυναμική και παθιασμένη και εν τέλει άξιζε να κερδίσει, σε σχέση άλλωστε και με τη συγκεκριμένη εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός. Και στο κάτω κάτω μαγκιά της που το πήρε.

• Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταγραφούν και τα υπόλοιπα δεδομένα του αγώνα, που τον κατέστησαν ένα τελικό –παρωδία. Και για να μην επαναλαμβάνουμε τα ήδη γνωστά (ημερομηνίες, κεκλεισμένων, διαιτησία): ακόμη κι ο αγωνιστικός χώρος ήταν παρωδία! Παρωδία αγωνιστικού χώρου για τελικό Κυπέλλου.

• Ένα τερέν στο οποίο η μπάλα «μπίσταγε» συνεχώς κι εμπόδιζε τους παίκτες να κάνουν κοντρόλ και να στείλουν την μπάλα εκεί που ήθελαν. Ένα τερέν το οποίο μόνο για στρωτό ποδόσφαιρο δεν προσφέρονταν.

• Κι εγώ δεν θα πω ότι οι αρμόδιοι του ΟΑΚΑ δεν φρόντισαν όπως έπρεπε τον αγωνιστικό χώρο και έγινε ακόμη χειρότερος απ΄ότι ήταν σε προηγούμενους αγώνες. Δεν το πιστεύω αυτό και θεωρώ ότι θα έκαναν ό,τι μπορούσαν, με ό,τι είδους προβλήματα, οικονομικά κλπ, κλπ, ενδεχομένως αντιμετωπίζουν.

• Αυτό το οποίο λέω είναι απλό: δεν επιτρέπεται να γίνεται τελικός κυπέλλου σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Αν όχι στο Καραϊσκάκη, χίλιες φορές στη Λεωφόρο η, στην Τούμπα!

• Και δεν το λέω μόνο γιατί ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος είναι επιζήμιος και για τις δύο ομάδες, αλλά πρωτίστως γι’ αυτήν που επιτίθεται και που έχει την κατοχή της μπάλας, άρα πρέπει να δημιουργήσει-στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Ολυμπιακό. Γιατί 100% έβλαψε το παιχνίδι του Ολυμπιακού αυτός ο αγωνιστικός χώρος, με τον οποίο εξάλλου είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθότι έδρα τους όλη τη σεζόν.

• Όπως 100% καλά κάνει ο Ολυμπιακός και δεν το επικαλείται αυτό το δεδομένο, γιατί οι ποδοσφαιριστές του δεν έβγαλαν αν μη τι άλλο το πάθος και την ψυχή που έπρεπε να καταθέσουν σε ένα τέτοιο ματς, άρα θα φανεί απλά ως δικαιολογία τέτοια επίκληση.

• Απλά λέω ότι είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο που έγινε ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Άλλη μία ντροπή, στις τόσες που συνόδευσαν αυτό τον τελικό και τον κατέγραψαν ως τον κατ΄εξοχήν "τελικό της ντροπής" της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags