Facebook Pixel Σκάνδαλο! Έβαλαν ιερόδουλη στη Βουλή για να παρέχει προσωπικές υπηρεσίες! (Φώτο-ντοκουμέντο)
Life
| 2016-05-19 19:00:00

Σκάνδαλο! Έβαλαν ιερόδουλη στη Βουλή για να παρέχει προσωπικές υπηρεσίες! (Φώτο-ντοκουμέντο)

Σκάνδαλο! Έβαλαν ιερόδουλη στη Βουλή για να παρέχει προσωπικές υπηρεσίες! (Φώτο-ντοκουμέντο)

Νέο, "ρόζ" σκάνδαλο, που συγκλονίζει...

Νέο σκάνδαλο, ροζ αυτή τη φορά συγκλονίζει τη Βραζιλία. Η φωτογραφία μίας ιερόδουλης πολυτελείας στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου της χώρας, όπου... παρείχε τις υπηρεσίες της σε άγνωστο άνδρα, είχε φέρει τα πάνω κάτω στην Βραζιλία, με τους πολίτες να αναρωτιούνται τι άλλο θα δουν και που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων.

Στην φωτογραφία που έγινε Viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μόνο ώρες, φαίνεται μία γυναίκα να βρίσκεται στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου ενώ σε άλλο βίντεο ένας άνδρας πιάνει το στήθος της και ζητά στοματικό σεξ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή όπου Βραζιλιάνος γερουσιαστής ξέχασε να κλείσει τον ήχο στο κινητό του και προδόθηκε από το μικρόφωνο μπροστά του, ότι έβλεπε πορνό στο κινητό του, ενώ ο πρώην υπουργός τουρισμού της χώρας με θητεία μόλις... 20 ημερών προκάλεσε την μήνη του κόσμου όταν παρουσιάστηκε σε άκρως αισθησιακές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή γυναίκα του μέσα στο γραφείο του Υπουργού.

Ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Teixeira αντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθοράς γιατί την πρώτη κιόλας εβδομάδα προσέλαβε σαν σύμβουλο τον θείο της γυναίκας του με μισθό 4.000 δολάρια το μήνα.

Για την ιστορία η εντυπωσιακή γυναίκα του Βραζιλιάνου υπουργού έγραφε στον λογαριασμό της στο Facebook, κάτω από τις φωτογραφίες αυτής και του άνδρα της "ότι πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία όμορφη γυναίκα".

Μόνο έξι από τα 23 μέλη της κυβέρνησης του νέου προέδρου της Βραζιλίας Michel Temer δεν έχουν υποστεί έλεγχο για διαφθορά ενώ και ο ίδιος ελέγχεται για σκάνδαλο με μίζες.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags