Facebook Pixel Master …SEF!
| 2016-05-19 22:49:00

Master …SEF!

Master …SEF!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τον μάστερ Πεδουλάκη και τη Θεία Δίκη που οδήγησε στο 0-1 μέσα στο ΣΕΦ!
 

Από πού να ξεκινήσουμε; Ο Αργύρης Πεδουλάκης (μάστερ) οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική πανδαισία. Οι «πράσινοι» κατέβηκαν στο ΣΕΦ σκόραραν 83 πόντους και μοίρασαν 29 ασίστ! Διαβάζετε τα νούμερα; Είναι νούμερα ενός μεγάλου τελικού από μια ομάδα που δεν επέλεξε ο Άρτζι, από μια ομάδα που κατάφερε μέσα σ’ ένα μήνα να τη ξεζουμίσει και να πάρει το 101%! Το απόλυτο διάβασμα και το απόλυτο ματ στον Σφαιρόπουλο. Συντριπτική η νίκη του Αργύρη. Συντριπτική.

Ο Καλάθης έκλεισε πολλά στόματα με αριθμούς ΝΒΑ, ο Μήτσος πήρε τη μπαγκέτα ως άλλος μαέστρος, ο Γκιστ κάρφωσε, κάρφωσε, κάρφωσε, ο Φελντέιν έκανε όργια στο πρώτο μέρος και ο Παππάς έζησε μια μεγάλη βραδιά δικαίωσης. Από την πλευρά του ο Φώτσης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Κρύο και δολοφονικό αίμα!

Ακόμη, όμως, δεν έχει τελειώσει κάτι. Τίποτα για την ακρίβεια. Το πρώτο βήμα έγινε και στο ΟΑΚΑ θα πρέπει είναι όλοι μια γροθιά. Προσοχή σε όλους τους τομείς γιατί όλα κρίνονται σε μια κλωστή. Το Πρωτάθλημα τελειώνει στις τρεις νίκες. Το πρώτο λιθαράκι μπήκε. Μόνο το πρώτο. Ασχέτως, λοιπόν, αν η αίσθηση που σου αφήνει το ματς ήταν πως Πεδουλάκης έχει τον τρόπο να παίρνει το 101%, έχουμε ακόμη δρόμο.

Και όλα αυτά σε μια ημέρα που έμοιαζε με Θεία Δίκη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαιώθηκε έχοντας σεβαστεί απόλυτα τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων και παρά τις προκλήσεις δεν αντέδρασε καθόλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκατσε στον πάγκο του κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια σε αυτούς που ζητούσαν το κεφάλι του για την πατρική συμπεριφορά στο Αλεξάνδρειο και έκανε κοουτσάρισμα για σεμινάριο.

Με λίγα λόγια το ΔΙΚΑΙΟ κέρδισε το ΑΔΙΚΟ. Αυτό είναι στο μυαλό το δικό του το απόσταγμα. Όλα τ΄ άλλα θα τα πούμε από αύριο.

ΥΓ: Καταπληκτική διαχείριση από τον Πεδουλάκη.

ΥΓ2: Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη. Θέλει μεγάλα καρύδια να παίξεις μπάσκετ τέτοια μέρα. Τι να πεις…

ΥΓ3: Αυτό είναι πάγκος!

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags