Facebook Pixel Η ατάκα Ουζουνίδη για Μπακασέτα...
| 2016-05-23 21:44:00

Η ατάκα Ουζουνίδη για Μπακασέτα...

Η ατάκα Ουζουνίδη για Μπακασέτα...

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου της Ν.Σμύρνης μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ  ο τεχνικός του Πανιωνίου για το θέμα με τον 22χρονο φορ

Στη συνέντευξη τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως ήταν λογικό κυριάρχησε το θέμα με τον Τάσο Μπακασέτα, με τον Ελληνα τεχνικό να υποστηρίζει πως η διοίκηση αποφάσισε να μείνει εκτός αποστολής ο Ελληνας άσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

«Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ γι’ αυτά τα παιχνίδι.

Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά εγώ, κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Βγήκαν και προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι, όπως του Καρίμ, του Καραμάνου, του Ρισβάνη και του Κόρμπου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα παιχνίδια δεν είναι ίδιοι οι κανόνες σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ να παίζει μετά από δέκα μέρες και φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟΚ γι’αυτό.

Θέλω κατά κάποιον τρόπο να παρακαλέσω τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για όλη την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags