Facebook Pixel Με αλλαγές και... εκπλήξεις στην αποστολή ο ΠΑΟ
| 2016-05-28 19:30:00

Με αλλαγές και... εκπλήξεις στην αποστολή ο ΠΑΟ

Με αλλαγές και... εκπλήξεις στην αποστολή ο ΠΑΟ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο με τον Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (29/05/2016 - 18:15 Novasports 3) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι  στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών, αφού στην διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Βιγιφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδης. Παράλληλα, από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν και οι Ράσμους Τελάντερ και Ντάνιελ Πράνιτς που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Αντίθετα, η αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης περιλαμβάνει και δύο νέα πρόσωπα και αυτά είναι οι νεαροί Στάικος και Ευαγγέλου. Επίσης, μετά από απουσία δύο αγώνων επιστρέφει ο Νίκος Καλτσάς αλλά και ο Γιούρι Μαμούτε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κυανέρυθρους», που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 5η αγωνιστική στα play offs της Super League Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

Αντιθέτως, Βιγιφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένοι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags