Facebook Pixel Τρομερές δηλώσεις Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό!
| 2016-06-10 19:43:00

Τρομερές δηλώσεις Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό!

Τρομερές δηλώσεις Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό!

Ούτε ο πιο… τρελός οπαδός του Τριφυλλιού δεν θα μπορούσε να πει όλα αυτά για την ομάδα, σε συνέντευξή του σε ξένο Μέσο.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στο ιντερνετικό περιοδικό της Ίντερ, «FCINTERNEWSMAG», όπου αναφέρθηκε στο «τριφύλλι», αποκάλυψε την υπόσχεση του Μοράτι αλλά και την «μεταγραφή» του από την Ρόμα στην Ίντερ.

Μεταξύ άλλων ο 40χρονος προπονητής είπε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο να εξηγήσω το πάθος και την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτή την ομάδα. Είναι περιοριστικό πολύ το να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι τρόπος ζωής, ένα πάθος που διαρκεί για πάντα. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, όπως είμαι περήφανος που επιστρέφω στην Ευρώπη με αυτή την ομάδα».

Για την καριέρα του: «Ήμουν στην Μπολόνια. Έκανα τρεις εγχειρήσεις στο γόνατο. Σταμάτησα πολύ νωρίς. Πριν την τρίτη επέμβαση μου είπε ο γιατρός πως το θέμα είναι να περπατάω κανονικά. Δεν θα ξαναέπαιζα».

Για την μεταγραφή του από την Ρόμα στην Ίντερ ως προπονητής ακαδημιών: «Όταν η Ρόμα πήγε να πάρει τον Μπουρντίσο, η Ίντερ είχε ζητήσει λεφτά και εμένα γιατί είχαν δει την δουλειά που έκανα στις ακαδημίες. Τότε ο τεχνικός διευθυντής αρνήθηκε αλλά στην συνέχεια έγιναν και τα δύο.».

Για την υπόσχεση του πρώην αφεντικού της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι: «Aν αγοράσω κάποια ομάδα θα είσαι εσύ ο προπονητής μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags