Facebook Pixel "Δεν είναι τελεσίγραφο η επιστολή"
| 2016-06-12 15:35:00

"Δεν είναι τελεσίγραφο η επιστολή"

"Δεν είναι τελεσίγραφο η επιστολή"

Από το υφυπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσαν μεν την επιστολή όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα, τόνισαν δε πως "η επιστολή σε καμία περίπτωση δεν έχει χαρακτήρα τελεσίγραφου, δεν απειλεί με λουκέτο"...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Live Sport» ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ενημέρωσε πως για λόγους ασφαλείας δεν πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα τηςSuper League αν δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και είναι μία έκφραση προβληματισμού της κυβέρνησης για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση ζητάει από τις επικείμενες αρχές να κάνουν ότι είχαν συμφωνήσει στην τελευταία συνάντηση ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση" σχολίαζαν από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τόνιζαν επίσης, ότι "η επιστολή σε καμία περίπτωση δεν έχει χαρακτήρα τελεσίγραφου, δεν απειλεί με λουκέτο" και σχολίαζαν ότι αν είχε χαρακτήρα τελεσιγράφου θα έμπαιναν σε. κίνδυνο οι σχέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού με την UEFA και την FIFA με την οποία υπήρξε συνάντηση και στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags