Facebook Pixel Μάντζαρης: «Αυτή είναι η νέα Εθνική, αυτό το μπάσκετ θα παίξουμε...»
| 2016-06-13 18:23:00

Μάντζαρης: «Αυτή είναι η νέα Εθνική, αυτό το μπάσκετ θα παίξουμε...»

Μάντζαρης: «Αυτή είναι η νέα Εθνική, αυτό το μπάσκετ θα παίξουμε...»

Αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και το μέλλον γενικότερα, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο στιλ που θα έχει η ανανεωμένη εθνική, αλλά και στην βαριά κληρονομιά που άφησε η προηγούμενη φουρνιά παικτών.

«Σίγουρα είναι μια ανανεωμένη Εθνική, νιώθω κι εγώ λίγο μεγάλος! Αυτό δείχνει ότι η Εθνική έχει μέλλον, παιδιά με ταλέντο και ενέργεια που μπορούν να την φέρουν στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι το τώρα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το ταλέντο και την εμπειρία των πιο παλιών, πιστεύω θα βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα, να πάμε στο Τορίνο να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί, να πηγαίνει στο βάθρο. Τα τελευταία χρόνια δεν το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα προσέφεραν. Άφησαν μια βαριά κληρονομιά στους επόμενους. Θέλουμε να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες».

Στο τέλος της τοποθέτησής του, τόνισε: «Έχουμε παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα, αλτικά, γρήγορα, ψηλά. Αυτό το μπάσκετ θα μας ταιριάξει, είναι το στοιχείο που θα προσθέσει ο κόουτς για να μας οδηγήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags