Facebook Pixel Η σκληρή αλήθεια του Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ
| 2016-06-15 20:19:00

Η σκληρή αλήθεια του Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ

Η σκληρή αλήθεια του Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ

O Έλληνας επιθετικός μίλησε για την αποχώρηση του από τον Δικέφαλο, για το αν θα ξαναπάει στην Τούμπα, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αναστασιάδη στη Λάρισα.
 

Για το Euro, τον ΠΑΟΚ αλλά και την πιθανότητα να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που άφησε ένα μικρό «παράθυρο» να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena Fm»:

Για το αν τελείωσε το ποδόσφαιρο για τον ίδιο: «Έχει τελειώσει από τον Αύγουστο, τώρα άμα προκύψει θα δούμε, αλλά για το Euro δεν με βγάλατε…(γέλια)».

Για το φετινό Euro: «Το επίπεδο είναι υψηλό , έχει πολύ καλές ομάδες. Και αυτές που λες ότι δεν θα αποτελέσουν απειλή, αποδεικνύονται σκληρά καρύδια. Η Ισλανδία χθες κατάφερε και πήρε ισοπαλία και απέδειξε ότι είναι μια χαρά ομάδα, στάθηκε πολύ καλά και πήρε αυτό που ήθελα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα , φαβορί για μένα είναι οι γνωστές ομάδες. Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα παλέψουν για την πρωτιά, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις καμία ομάδα. Και η Πορτογαλία είναι ομάδα που μπορεί να πάει ψηλά, αλλά δεν θα την έβαζα στο πρώτο γκρουπ. Οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές».

Αναφορικά με την Εθνικής μας ομάδα: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο και όλοι ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί, υπάρχει ταλέντο, υπάρχει όρεξη και η Εθνική ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στα μεγάλα τουρνουά. Τις ήττες από τα Νησιά Φερόε πρέπει να τις ξεχάσουμε και απλά να τις θυμόμαστε ως ένα μάθημα. Ήταν δυο κακές βραδιές, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, τα θεμέλια υπάρχουν».

Οι στιγμές που θυμάται πιο έντονα: «Θυμάμαι πολλά, μια πρόκριση στην Τουρκία που δεν έπαιξα, πολύ όμορφη στιγμή, η νίκη στο Μουντιάλ. Η πιο έντονη στιγμή για μένα ήταν το γκολ στην Ουκρανία αλλά και το γκολ στην Αφρική. Και το γκολ στην Πολωνία, τρεις στιγμές πολύ σημαντικές. Μια μεγάλη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα ,είναι μεγάλη στιγμή για όλους τους Έλληνες».

Για την ζωή του χωρίς ποδόσφαιρο…: «Είναι ωραία η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο, ίσως γιατί έχω αφιερώσει όλο τον χρόνο στην οικογένεια μου. Δεν μου έχει λείψει ιδιαίτερα, αλλά δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου».

Για το αν έφυγε νωρίς από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, έτσι όπως κυλούσε η κατάσταση με εμένα, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν νωρίς. Άμα συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση, δεν θα βοηθούσε ούτε εμένα αλλά ούτε και τον ΠΑΟΚ. Αφού δεν άλλαζαν τα πράγματα, καλώς έφυγα».

Για τον πρώην συμπαίκτη του, Βλάνταν Ίβιτς και για το αν θα γίνει καλός προπονητής: «Δεν τον έχω ζήσει τόσο πολύ ως προπονητή για να το πω αυτό. Ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας σοβαρός αθλητής, έχει την μεταδοτικότητα και την σοβαρότητα για να μπορέσει να στηρίξει αυτό που πάει να κάνει στον ΠΑΟΚ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Αναφορικά με το αν θα πηγαίνει στην Τούμπα: «Δεν ξέρω, δεν υπάρχει κανένα απαγορευτικό για εμένα, είδα πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά στο γήπεδο δεν πήγα».

Για τις σχέσεις του με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο κ. Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που έφερε στον ΠΑΟΚ από τους δανεισμούς μου, αν δεν το είχε κάνει δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη μου. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, τώρα αν με καλέσει θα το συζητήσουμε… Προς το παρόν πάντως δεν έγινε καμία κουβέντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags