Facebook Pixel Αν ο ΠΑΟΚ πάρει καλό τερματοφύλακα…
| 2016-06-18 20:05:00

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει καλό τερματοφύλακα…

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει καλό τερματοφύλακα…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον τερματοφύλακα που θα πρέπει να αγοράσει ο Σαββίδης και να εξασφαλίσει το μέλλον του ΠΑΟΚ.
 

Η επιλογή, σε πρώτη φάση, η εξέλιξη και η κατάληξη του τερματοφύλακα που θα αναλάβει το ρόλο του βασικού για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου, κρίνει πόσο σοβαρά και αποτελεσματικά αντιμετωπίζεται πλέον κάθε σεντς που ξοδεύει ο Ιβάν Σαββίδης.

Και δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση. Όσοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει ένα σωρό λάθη, ευτράπελα και περίεργα με επιλογές τερματοφυλάκων που είχαν ή δεν είχαν επαρκές βιογραφικό, αντιλαμβάνονται για τι ακριβώς μιλώ.

Είναι μονάδα που δεν έχει φτάσει σε ένα σημείο να στηριχθεί και προηγουμένως να στηρίξει μια επιλογή τερματοφύλακα που θα εξασφαλίσει αξιοπιστία, σιγουριά και ενδεχομένως το μέλλον αυτής της ταλαιπωρημένης ομάδας, ειδικά στη συγκεκριμένη θέση.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ηγέτης. Θα πρέπει να είναι ίσως η πιο ισχυρή προσωπικότητα, αντίστοιχη με εκείνη των μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη, στους οποίους επιθυμεί να μοιάσει και να συναγωνιστεί.

Να μπει στην ελίτ που δεν μπαίνει επειδή δεν είναι ακόμη έτοιμος και ένα μέλος από αυτή την… προετοιμασία, ‘έχει να κάνει με τις επιλογές του τερματοφύλακα. Το έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνον ο Όλσεν ή ο Βελλίδης.

Είναι χρόνια τώρα που αναζητεί σταθερότητα και δεν την έχει εισπράξει. Καιρός είναι να επενδύσει περισσότερα χρήματα, να επιλέξει μια σίγουρη λύση, να βάλει κάτω από την εστία έναν άνθρωπο που θα νοιώσουν όλοι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ότι δεν είναι… ένας ακόμη, σαν όλους τους προηγούμενους, αλλά, θα κάνει τη διαφορά.

Κι αυτό θα συμβεί όταν ο Σαββίδης αποφασίσει να ξεφύγει από τα γνωστά οικονομικά δεδομένα, από τις 600-700 χιλιάδες και θα δώσει τα διπλάσια, θα παίξει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags