Facebook Pixel "Γι' αυτό είχε θλάσεις ο ΠΑΟΚ"!
| 2016-06-24 23:55:00

"Γι' αυτό είχε θλάσεις ο ΠΑΟΚ"!

"Γι' αυτό είχε θλάσεις ο ΠΑΟΚ"!

Αποκαλύψεις από τον πρώην γυμναστή του ΠΑΟΚ, Πάολο Άρτικο. Τι είπε για Μπερμπάτοφ, Τούντορ και Κλάους.

Ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89,4 και εξήγησε τους λόγους που υπήρχαν τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ την σεζόν που μας πέρασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συμπεράσματα του μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δούλεψα για μια τόσο σημαντική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, οι μεγάλες επιτυχίες ήρθαν στο τέλος και αυτό έδειξε την πολύ καλή δουλειά που έγινε. Όλοι είχαν μεγάλη συνεισφορά σε αυτή την επιτυχία, από τους παίκτες μέχρι και τον μεγαλομέτοχο που μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο κ.Σαββίδης μπορεί να φτιάξει και ένα νέο γήπεδο και να πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο».

Για τις 39 φετινές θλάσεις του ΠΑΟΚ: «Αν παρατηρήσετε τους πρώτους δυο μήνες δεν είχαμε τραυματισμούς. Από αυτούς που κάναμε προετοιμασία, οι 10 έφυγαν και ήρθαν 10 καινούργιοι . Αυτοί δεν είχαν σωστή υποδομή, δεν έκαναν καλή προετοιμασία και δεν ήταν συνηθισμένοι σε τόσο υψηλές εντάσεις. Υπήρχε μεγάλος αριθμός παιχνιδιών, οι νέες παίκτες δεν προλάβαιναν να αποκατασταθούν πλήρως με αποτέλεσμα να τραυματίζονται ξανά. Πλέον πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ μετά και τν φετινή εμπειρία , έχει την γνώση για να μην επαναληφτούν τα ίδια λάθη. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν φταίει ούτε το γήπεδο, ούτε ότι άλλο έχει ακουστεί».

Για το αν ελέγχανε την εξωγηπεδική ζωή: Δεν νομίζω ότι ούτε εκεί ήταν το πρόβλημα, και στην Γαλλία και στην Ιταλία οι παίκτες βγαίνουν έξω ,αλλά δεν υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί. Κυρίως οι νεαροί παίκτες δεν ήταν συνηθισμένοι να παίζουν τρία παιχνίδια στην σειρά και για αυτό έπρεπε να ήμασταν πιο προσεχτικοί στην αποκατάσταση τους».

Για τον Τούντορ: «Έχω πολύ καλή άποψη, βάδιζε σε επαγγελματικά πρότυπα απλά ήταν πολύ αυστηρός. Πιστεύω θα έχει μέλλον στην προπονητική».

Για τους λόγους που δεν έπαιζε ο Μπερμπάτοφ: «Στην αρχή έπαιζε, αλλά μετά άρχισε να έχει τραυματισμούς και δεν ήταν σίγουρο το πόσο μπορεί να προσφέρει. Ήταν θέμα προπονητή και δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος σε φυσική κατάσταση παίκτης του ΠΑΟΚ: «Οι πιο αθλητικοί τύποι ήταν ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ έχουν πολύ μέλλον, αλλά υπήρχαν πολλοί παίκτες που κατά περιόδους ξεχώρισαν, όπως ο Ροντρίγκες και ο Λέοβατς».

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Κλαους δουλεύει αρκετά αλλά ανήκει στην κατηγορία των παικτών που πρέπει να βρεις το κουμπί τους για να πάρεις το 100%».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είδα ένα κοινό πολύ ενθουσιώδες, που ζει για αυτή την ομάδα, που είναι η ψυχή αυτής της ομάδας και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος για αυτό που έζησα από τον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags