Πιο συγκεκριμένα, οι 30 ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές έως την 1η Μαρτίου, ήτοι μέχρι την 24η ή 26η αγωνιστική (ανάλογα με το πρόγραμμα) της φάσης των ομίλων.
Δηλαδή, οι 30 ομάδες που θα παίζουν του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές μέχρι την 1η Μαρτίου! Ουσιαστικά ως την 24η ή 26η αγωνιστική (ανάλογα με το καλεντάρι) της φάσης των ομίλων. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, λοιπόν, οι δικοί μας αιώνιοι και οι υπόλοιποι 28 θα μπορούν να κάνουν ΟΣΕΣ αλλαγές θέλουν στο ρόστερ τους! Χωρίς κανέναν αριθμητικό περιορισμό!
Προσοχή: Απαγορεύεται η μεταγραφή ενός παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.
Η παραπάνω δυνατότητα υπάρχει μόνο εντός τριών ημερών, μεταξύ του τέλους του πρώτου γύρου και της αρχής του δεύτερου (στην κανονική διάρκεια).
Πηγή: ebasket.gr