Facebook Pixel Νικολογιάννης: Δεν είναι στόχος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!
| 2016-07-01 10:26:00

Νικολογιάννης: Δεν είναι στόχος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Νικολογιάννης: Δεν είναι στόχος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού και τονίζει ότι δεν είναι στόχος αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Διαβάζω και τις δηλώσεις του Στραματσόνι, αλλά και τις δηλώσεις των παικτών μέχρι τώρα που όλοι μιλάνε για τον πρώτο στόχο της φετινής περιόδου, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Λάθος κάνουν και ο Ιταλός προπονητής και οι παίκτες. Η είσοδος στους ομίλους του Europa League δεν είναι απλά στόχος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Δεν περνάει καν από το μυαλό του φίλου του Παναθηναϊκού, που είχε συνηθίσει αλλιώς τα πιο παλιά χρόνια με τις ευρωπαϊκές παρουσίες της ομάδας του, ότι μπορεί η ομάδα να μείνει εκτός Ευρώπης από Αύγουστο μήνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θα μοιάζει με καταστροφή. Βλέπω ότι όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει, ότι η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League είναι απαραίτητη. Και η προετοιμασία του Στραματσόνι γίνεται με το βλέμμα η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη σε αυτά τα παιχνίδια του καλοκαιριού. Στα πρώτα παιχνίδια, που θα γίνουν τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου και στα play off του Europa League. Tα πράγματα είναι απλά και μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό, που θα πω , αλλά πιστεύω ότι εκφράζει την πλειονότητα των φίλων του Παναθηναϊκού. Αν η ομάδα και αυτό το καλοκαίρι πάθει κανένα κάζο και δεν μπει στους ομίλους τότε καλύτερα να το κλείσουμε. Να βάλουμε και ένα λουκέτο και να επανέλθουμε σαν ομάδα, όταν θα είμαστε έτοιμοι για κάτι καλύτερο.

Πραγματικά το λέω. Δεν αντέχεται δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι για το μέγεθος του Παναθηναϊκού νέος αποκλεισμός στην Ευρώπη. Ας το έχουν καλά υπόψη τους εκεί στην ομάδα και να πάρουν τα μέτρα τους. Τα παιχνίδια πλησιάζουν και η ομάδα έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνει δύο προκρίσεις. Τόσο απλά και χωρίς πολλά λόγια….

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags