Facebook Pixel "Σκάει" επιστροφή - βόμβα στον ΠΑΟΚ;
| 2016-07-04 09:40:00

"Σκάει" επιστροφή - βόμβα στον ΠΑΟΚ;

"Σκάει" επιστροφή - βόμβα στον ΠΑΟΚ;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για μεγάλη επιστροφή στον Δικέφαλο του Βορρά και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο έβαλε "φωτιά" στα σενάρια!

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά μεταγραφικά μέτωπα ανοικτά, έχοντας ολοκληρώσει αρκετές μεταγραφές, αλλά κοιτώντας πάντα και άλλες περιπτώσεις που θα ενισχύσουν και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς.

Ένα όνομα που ακούστηκε πριν λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι αυτό του πάλαι ποτέ παίκτη του Δικεφάλου, Ραζβάν Ρατς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Βαγιεκάνο, που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Έτσι, το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα αναμένεται να λυθεί και κάπου εδώ έρχεται και "κολλάει" η περίπτωση του ΠΑΟΚ, που βέβαια δεν έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον για επιστροφή του Ρουμάνου μπακ.

Πάντως, η φωτογραφία που ανέβασε ο 35χρονος στο instagram πριν λίγες ώρες από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έβαλε "φωτιά" στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει, αν και ακόμα δεν είναι γνωστός ο λόγος που ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Το μυαλό, όμως, πάει κατευθείαν στην μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, ενώ ο Ρατς έχει και έναν ακόμα γνωστό στον φετινό ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλος από τον Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο συνυπήρξε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags