Facebook Pixel Δεν ενθουσιάζει σαν όνομα ο Αλμέιδα, μπορεί όμως να έχει ουσία
| 2016-07-18 08:05:00

Δεν ενθουσιάζει σαν όνομα ο Αλμέιδα, μπορεί όμως να έχει ουσία

Δεν ενθουσιάζει σαν όνομα ο Αλμέιδα, μπορεί όμως να έχει ουσία

O Kώστας Μιαούλης γράφει για την ενδεχόμενη απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα και προσπαθεί να βάλει στη ζυγαριά τα δεδομένα για την συγκεκριμένη περίπτωση

Ξέρω πως το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα μπορεί να μην κάνει το «γκέλ», ώστε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο κοινό της ΑΕΚ. Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ περίμενα ν’ ακούσω για κάτι πιο εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά πρόκειται έστω για μία κανονική περίπτωση σέντερ-φορ που όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Το πράγμα δείχνει άλλωστε να έχει περάσει σε τελικά στάδια, αν ευσταθεί και η πληροφορία πως το ξημέρωμα θα φτάσει εδώ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ώστε να κλείσει η συμφωνία.

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και το ντεμαράζ ώστε να προλάβει να παρουσιάσει και να δηλώσει ένα πάνοπλο ρόστερ για τα ματς με την Σεντ Ετιέν. Με την άφιξη του Πατίτο και την άμεση ενεργοποίηση μιας κλεισμένης μεταγραφής, όπως φαίνεται πως είναι του Μπελκαρουί τότε, θα έχει ένα σχετικά πλήρες ρόστερ, με μόνη υποσημείωση τον χαφ, που σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από το σημερινό ρεπορτάζ, μπορεί να μην αποκτηθεί. Αν φορτσάρει η ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα, τότε έχει 40 ημέρες μπροστά της να διαπιστώσει, ειδικά ο προπονητής της δηλαδή, αν υπάρχει κάτι ακόμα που χρειάζεται και πρέπει ν’ αποκτηθεί.

Επιστρέφω τώρα στην περίπτωση του Αλμέιδα. Ξέρω πως οι αριθμοί των τελευταίων χρόνων δεν αποτελούν νούμερα που ενθουσιάζουν. Από την άλλη μεριά όμως, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πώς πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό με πλούσιες παραστάσεις που με την παρουσία του μπορεί να ξεμπλοκάρει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της επίθεσης. Σαφέστατα είναι περισσότερο σέντερ-φορ από τον Τζεμπούρ που ξέρει να παίζει με πλάτη και να παίρνει καλές θέσεις. Επαναλαμβάνω πώς δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος που αν είναι καλά, μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Επίσης λαμβάνω ακόμα δύο πράγματα υπόψη μου, επειδή δεν θα πρέπει να προτρέχουμε ποτέ σε περιπτώσεις ειδικά των γκολτζήδων, αλλά και γενικά των επιθετικών. Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για ένα ελληνικό πρωτάθλημα που πιστεύω πως ο Αλμέιδα ακόμα και αν δεν βρίσκεται στα καλύτερα του μπορεί να κάνει διαφορά. Και πάντοτε αυτό που μετράει περισσότερο από καθετί είναι πως κουμπώνει ο παίκτης και ειδικά ο φορ με την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags