Facebook Pixel Τρελό κράξιμο σε Κρ. Ρονάλντο: «Κανείς δεν μιλάει για αυτά που έκανε στον Σάντος»!
| 2016-07-20 18:40:00

Τρελό κράξιμο σε Κρ. Ρονάλντο: «Κανείς δεν μιλάει για αυτά που έκανε στον Σάντος»!

Τρελό κράξιμο σε Κρ. Ρονάλντο: «Κανείς δεν μιλάει για αυτά που έκανε στον Σάντος»!

Μπορεί η Πορτογαλία να σήκωσε την κούπα του Eurο, όμως ο παλαίμαχος εξτρέμ Αντόνιο Σιμόες, δεν μπορεί να δεχθεί πως ο Κριστιάνο είναι ο νέος ηγέτης, ενώ σχολιάζει και τα όσα «απαράδεκτα» για αυτόν έκανε στον τελικό…

Ο 72χρονος πρώην τεχνικός του Ιράν δεν έκρυψε την ενόχληση του για την συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του τελικού του Euro, κατηγορώντας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πως θέλησε να επισκιάσει τον Φερνάντο Σάντος εκτελώντας άθελα του χρέη προπονητή.

«Η χώρα και τα media φαίνεται πως συνειδητοποιούν ότι 31 χρόνια μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ηγέτης. Δύο εβδομάδες πριν πετούσε το τηλεοπτικό μικρόφωνο στη λίμνη.

Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Αν ήταν ο Μουρίνιο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας δεν θα τα έκανε αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κανείς δεν μιλάει. Όλοι πλέον κάνουν λόγο για έναν ηγέτη. Το 1966 αρχηγός ήταν ο Μάριο Κολούνα. Θα ήταν αδιανόητο να έκανε τέτοια πράγματα.

Έχω μία καριέρα 50 ετών και ποτέ δεν είδα κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Όλοι οι σπουδαίοι παίκτες δεν θα συμπεριφέρονταν με αυτό τον τρόπο», τόνισε αρχικά ο Σιμόες για να συνεχίσει την επίθεση του εναντίον του CR7.

«Τώρα θέλουν να με πείσουν πως αυτό συνέβη επειδή ήθελε να νικήσουμε. Παίκτες όπως οι Πελέ, Εουσέμπιο, Μαραντόνα και Κρόιφ ποτέ δεν θα το έκαναν.

Ο Ρονάλντο ήθελε να δείξει ποιος είναι ο ηγέτης. Θα πρέπει να αγοράσει βιβλία με θέμα τους ηγέτες και να τα διαβάσει. Μπορεί να νικήσαμε, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ηγέτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags