Facebook Pixel Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής, ο εφευρέτης της «νομικής λογικής»
| 2016-07-22 17:44:00

Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής, ο εφευρέτης της «νομικής λογικής»

Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής,ο εφευρέτης της «νομικής λογικής»

Η πατρίδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ο φοβερός και τρομερός Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής είναι εδώ. Αγρυπνος φρουρός της τάξης και της νομιμότητας. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Πριν ακόμα πάρει στα χέρια του την πρόταση του ΕΣΑΚΕ για αλλαγές στους κανονισμούς μπάσκετ, βροντοφώναξε, όπως γράφτηκε: «Δεν πρόκειται να περάσει καμία απόφαση, η οποία θα είναι εκτός νομικής λογικής». Αν νομίζουνε ότι μπορούνε να κάνουνε ό,τι γουστάρουνε, είναι γελασμένοι. Τώρα που υπάρχει ο γάτος Κοντονής, κανένα από τα ποντίκια του παραγοντισμού δεν μπορεί να χορεύει ασύδοτο. Ολοι δίνουν λόγο απέναντι στον υπουργό. Ιδού, λοιπόν, που όσο ζεις και δεν πεθαίνεις τόσο πιο πολλά μαθαίνεις.

Ποιος είχε ξανακούσει μέχρι τώρα περί «νομικής λογικής»; Πατάς στο γκουγκλ και δεν βρίσκεις τίποτα. Και αφού δεν υπάρχει «νομική λογική», ποιος είναι αυτός που θα καθορίσει τι είναι εντός της και τι είναι εκτός της; Ο Πάπας της Ρώμης; Σαφώς και όχι. Αυτός λοιπόν που θα κρίνει τι χωράει εντός της «νομικής λογικής» και περισσεύει είναι ο ένας και μοναδικός Κοντονής. Αυτός που κατέχει τη μία και μοναδική αλήθεια. Ο εφευρέτης της «νομικής λογικής», αυτός που κατέχει το κόπιραϊτ και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έχει και την τεχνογνωσία για να την εφαρμόσει.

Ο αγώνας του ακάματου υπουργού, όμως, είναι πολυμέτωπος. Υπάρχει και το τέρας της βίας. Τις προάλλες σε κάμπινγκ στην Αυλίδα της Χαλκίδας έγινε κακός χαμός. Ντου σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, ξύλο, βανδαλισμοί, καμένα αυτοκίνητα, ενώ κάποιοι για να γλιτώσουνε φουντάρανε στη θάλασσα. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Κοντονής θα καλέσει σε απολογία τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ. Προκειμένου να του επιβάλει τις ποινές που προβλέπει η «νομική λογική» για πλημμελή μέτρα ασφαλείας.

Οταν η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου λέει, για DVD που διαφημίζει, ότι πρόκειται για «ζωντανή μαγνητοσκόπηση», τι εννοεί;

Πηγή: εφημερίδα Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags