Facebook Pixel Αποκάλυψη: Ποιος Μανωλάς; Βόμβα 25 μύρια για...
| 2016-07-26 12:15:00

Αποκάλυψη: Ποιος Μανωλάς; Βόμβα 25 μύρια για...

Αποκάλυψη: Ποιος Μανωλάς; Βόμβα 25 μύρια για...

Το όνομα του Κώστα Μανωλά κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες για μεταγραφή δεκάδων εκ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται να είναι άλλος ο Έλληνας διεθνής που θα κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει!

Όταν ο Ολυμπιακός υπέγραφε συμβόλαιο με τον Κώστα Μανωλά, όλοι γνώριζαν ότι είχε χτυπήσει φλέβα χρυσού: Αφενός τον είχε πάρει τσάμπα μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, αφετέρου θα του έδινε την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον νεαρό, τότε, άσο να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία και να βγάζει μάτια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αναγκάζοντας τη Ρόμα να τον αγοράσει ένα 13 εκ. ευρώ και τους "ερυθρόλευκους" να διατηρούν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης...

Με αποτέλεσμα εδώ και κάμποσες ημέρες να (παρα)μιλάει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη για τα λεφτά που ετοιμάζονται να δώσουν αγγλικές ομάδες για την απόκτησή του!

Μόνο που οι Πειραιώτες δεν πέτυχαν διάνα μόνο στην περίπτωση του Μανωλά, καθώς φλέβα χρυσού ήταν (και είναι ακόμα, αλλά όχι πια για τους πρωταθλητές που δεν έχουν ποσοστό μεταπώλησης!) και η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου!

Που ήρθε σχεδόν από το πουθενά στο Λιμάνι, ταλαιπωρήθηκε αρχικά στον Ολυμπιακό (με προπονητή τον Βαλβέρδε), αλλά έδειξε τελικά την κλάση του και έκανε μία μεγάλη μεταγραφή (15,6 εκ. ευρώ) στη Φούλαμ!

Η οποία με τη σειρά της τον πούλησε έναντι 8 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα, με τον Μήτρογλου να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες στην Πορτογαλία με πολλά γκολ!

Κάπως έτσι ήρθε σήμερα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Νάπολι για την περίπτωσή του και ο Σκύλος πιστός στη συνήθειά του για ρεπορτάζ, έψαξε λίγο το θέμα.

Ξέρετε τι έμαθε; Ότι ο Μήτρογλου βρίσκεται όντως στη scouting list της Νάπολι και όντως έχει υπάρξει μία διερευνητική επαφή για την απόκτησή του.

Ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα να πάει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νάπολι, αλλά το θέμα είναι η Μπενφίκα!

Που ναι μεν είναι ομάδα που πουλάει (αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον γιατί για την ώρα το μόνο που έχει γίνει είναι διερευνητική επαφή) αλλά το κάνει πολύ ακριβά!

Ξέρετε πόσο υπολογίζουν στην πλευρά του παίκτη αλλά και στη μανατζερική πιάτσα ότι μπορεί να ζητήσουν οι Πορτογάλοι; Ακόμα και 30 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του!

Λογικό, θα μπορούσε να πει κάποιος, με τη σεζόν που έκανε, αλλά και με βάση ότι η Νάπολι είναι "φορτωμένη" μετά την πώληση του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους!

Γράφουμε πάλι: Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημο θέμα Μήτρογλου. Αλλά αν προκύψει για τη Νάπολι (ή άλλη ομάδα) δεδομένα οι Πορτογάλοι θα ζητήσουν 25 - 30 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του...

Λέτε από εκεί που το περιμέναμε από τον Μανωλά το καλοκαιρινό μπαμ, να γίνει τελικά από τον Μήτρογλου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags