Facebook Pixel Δυνατοί άσοι στο Europa League!
| 2016-07-28 12:16:00

Δυνατοί άσοι στο Europa League!

Δυνατοί άσοι στο Europa League!

Μετά τα... ταμείο στο Champions League, ήρθε η ώρα να βγάλουμε κέρδος και με τα προκριματικά του Europa League!

Σλάβια Πράγας – Ρίο Άβε

Οι γηπεδούχοι ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Λεβάντια Ταλίν, ωστόσο λίγο έλειψε να την... πατήσουν μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς. Στη ρεβάνς, όμως, η Σλάβια Πράγας έφτασε στο 2-0 που ήθελε και πλέον είναι απόλυτα έτοιμη τόσο για τις αναμετρήσεις με τη Ρίο Άβε, όσο και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας την Κυριακή που μας έρχεται. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους, ενώ έχουν περάσει και σε... νέα εποχή. Συγκεκριμένα, παρά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε πέρυσι, η Ρίο Άβε συνεχίζει με τον Καπούτσο στον πάγκο της, καθώς ο Πέδρο Μάρτινς αποχώρησε έπειτα από διαφωνίες με τη διοίκηση. Τι ποντάρουμε; Η Σλάβια Πράγας είναι πιο έτοιμη, η Ρίο Άβε ακόμα... ψάχνεται κι οι τιμές του άσου είναι εξαιρετικές!

Σλάβια Πράγας – Ρίο Άβε 1 (2.10)

Αμπερντίν – Μάριμπορ

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στον προηγούμενο γύρο να αποκλείσουν με δύο νίκες την Βέντσπιλς, χωρίς μάλιστα να φτάσουν στο 100% της απόδοσης τους στον επαναληπτικό. Έτσι, η Αμπερντίν έκανε το 3/4 σε νίκες στο φετινό Europa League και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα, η Μάριμπορ προβλημάτισε με τις εμφανίσεις κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας. Οι Σλοβένοι κατάφεραν να προκριθούν με 2 ισοπαλίες, ωστόσο είναι πως χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα κοιτάξουμε προς τον άσο. Οι τιμές είναι υψηλές, η Αμπερντίν μπορεί με την καλή της άμυνα να μην δεχτεί γκολ και το συγκεκριμένο σημείο έχει αξία για ποντάρισμα.

Αμπερντίν – Μάριμπορ 1 (2.20)

Γκρασχόπερς – Απόλλων Λεμεσού

Οι Ελβετοί δεν θα παίξουν στη φυσική τους έδρα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία λόγω της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι κόντρα στην ΚΡ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία. Η Γκρασχόπερς μέτρησε 5 τέρματα σε 2 ματς, ενώ στο πρωτάθλημα πήρε τη νίκη επί της Λωζάννης στην πρεμιέρα με 2-0. Από την άλλη, οι Κύπριοι δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους. Έρχονται από μία χρονιά... όνειρο, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Γκρασχόπερς υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ. Γενικά οι γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι, σκοράρουν με πολύ καλό ρυθμό κι ο άσος έχει αξία στο 1.75.

Γκρασχόπερς – Απόλλων Λεμεσού 1 (1.75)

Περισσότερες εκτιμήσεις από το Europa League στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags