Facebook Pixel Θα πέσει το Καραϊσκάκη με τη μεταγραφή Μαρινάκη!
| 2016-07-28 13:45:00

Θα πέσει το Καραϊσκάκη με τη μεταγραφή Μαρινάκη!

Θα πέσει το Καραϊσκάκη με τη μεταγραφή Μαρινάκη!

Αποκάλυψη: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει έτοιμο το πλάνο του για την επόμενη μέρα - Τι θα γίνει αν περάσει τη Χάποελ ο Ολυμπιακός και τι αν αποκλειστεί!

Η χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού ενάντια στη Χάποελ ήταν, τουλάχιστον, απογοητευτική!

Πού ήταν η ομάδα που κέρδισε πέρσι με 30 βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα και είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

Διοίκηση και οπαδοί ήταν και είναι εμφανώς ενοχλημένoι από όσα είδαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς τώρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει στο Ισραήλ όχι μόνο για να πάρει την πρόκριση, αλλά και για να κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις...

Με το σενάριο που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, να αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει έτοιμο το πλάνο του για τη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου...

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είχαν έτοιμες δύο λίστες για ενίσχυση, πριν από το ματς με τη Χάποελ: Μία για την περίπτωση που θα προκριθεί η ομάδα, με επιλογές ποδοσφαιριστών που είναι περισσότερο ακριβοί και μία για το ενδεχόμενο που θα αποκλειστούν.

Κάτι που λίγο - πολύ έχει λογική, καθώς αλλιώς είναι να υπάρχει η ελπίδα για τα 25 μύρια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κι αλλιώς να συμμετάσχει η ομάδα στα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα...

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, πάντως, είναι πως σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στο μυαλό του να κάνει ένα καλό μπαμ αυτό το καλοκαίρι!

Δηλαδή; Όπως μας έλεγαν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται ακόμα κι αν αποκλειστούν από τη Χάποελ οι "ερυθρόλευκοι" και κινηθούν για ενίσχυση από τη δεύτερη λίστα, να υπάρξει μεταγραφή έκπληξη!

Για την ακρίβεια αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, να γίνει δήλαδη κίνηση εκτός μπάτζετ ακόμα και αν προχωρήσει ο οικονομικός σχεδιασμός!

Άρα σε κάθε περίπτωση, είτε περάσει ο Ολυμπιακός τη Χάποελ είτε αποκλειστεί, οι Πειραιώτες έχουν στον προγραμματισμό τους να φέρουν έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Άρθρο παρέμβαση: Να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags