Facebook Pixel Σαββατιάτικο ταμείο με Ελβετία και Βραζιλία
| 2016-07-30 10:39:00

Σαββατιάτικο ταμείο με Ελβετία και Βραζιλία

Σαββατιάτικο ταμείο με Ελβετία και Βραζιλία

Γεμίζει σταδιακά το κουπόνι του Σαββατοκύριακου! Μυρίζει... χειμώνας και οι επιλογές για ταμείο είναι πολλές! Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε για σήμερα...

Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Σεν Γκάλεν εκτός έδρας με τους Μπερτόνε και Κούμπο να είναι οι... χρυσοί σκόρερ. Μεσοβδόμαδα οι Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μπροστά της το εξαιρετικά δύσκολό έργο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς. Δεν πρόκειται όμως να γίνουν αλλαγές από τον Χούτερ, ο οποοίος δίνει μεγάλη σημασία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Λουγκάνο αν και πάλεψε ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λουκέρνη με 1-2. Κακά τα ψέματα. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό και δύσκολα θα μπρέσει να αντισταθεί στις... ορέξεις των γηπεδούχων. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, ο άσος από ημίχρονο για την Γιουνγκ Μπόις δείχνει ένα πολύ καλό στήριγμα!

Το παιχνίδι μου

Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο 1/1 (1.85)

Φιγκεϊρένσε - Βιτόρια Μπαΐα

Επόμενη στάση... Βραζιλία. Η Φιγκεϊρένσε δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία της εφτά ματς, ωστόσο κόντρα στην Κορίνθιας πάλεψε αρκετά (1-1) με τη συγκεκριμένη εμφάνιση να σκορπά αρχικά την αισιοδοξία, αλλά εν τέλει μην δίνει χαρά στους φίλους της ομάδας. Ο λόγος είναι πως λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 5-0 από την Πόντε Πρέτα για το Κύπελλο, σε ματς μάλιστα που αγωνίστηκαν με βασικούς! Από την άλλη, η Βιτόρια Μπαΐα έδειξε ξανά πως έχει τεράστια προβλήματα στην άμυνα, με τη Σάντος να βρίσκει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-3. Ετοιμάζει αλλαγές ο κόουτς Μανσίνι, τουλάχιστον τρεις σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Θα παίξει με 4-3-3 και όχι με 4-2-3-1, όπως αγωνίστηκε απέναντι στη Σάντος την περασμένη αγωνιστική. Τι ποντάρουμε; Ο άσος είναι το φαβορί, ωστόσο με βάση την εικόνα που έχουμε από τους δύο αντιπάλους, το γκολ/γκολ μοιάζει μονόδρομος.

Το παιχνίδι μου

Φιγκεϊρένσε - Βιτόρια Μπαΐα goal/goal (1.80)

Περισσότερες εκτιμήσεις και σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags