Facebook Pixel Θα περάσει ο ΠΑΟΚ!
| 2016-08-03 11:26:00

Θα περάσει ο ΠΑΟΚ!

Θα περάσει ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλες... μάχες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τις ευκαιρίες για ταμείο να είναι πολλές στο γεμάτο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας!

ΠΑΟΚ – Άγιαξ

Το 1-1 του πρώτου ματς στην Ολλανδία όχι απλά κράτησε... ζωντανό τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα του αύξησε σημαντικά της πιθανότητες πρόκρισης. «Χρυσός» σκόρερ ο Κάμπος που πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, με τον κόσμο του «Δικεφάλου» να εξαντλεί σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια για τη ρεβάνς! Όσο για τον Άγιαξ; Η εικόνα του προβληματίζει, θα υπάρχει και το μειονέκτημα της... ζέστης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πουλήθηκε στη Νάπολι ο Μίλικ, ο οποίος πέρυσι σκόραρε 21 φορές! Η Τούμπα θα... βράζει, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση και το συγκεκριμένξο ενδεχόμενο σε απόδοση 1.80 αξίζει ποντάρισμα.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ Πρόκριση ΠΑΟΚ (1.80)

Γιουνγκ Μπόις – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στους γηπεδούχους δεν έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα στην Ουκρανία (2-0) ήρθε και η... γκέλα με τη Λουγκάνο (1-2) να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο προβλήματισμό. Μάλιστα, η κατάσταση για τους Ελβετούς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού φορ Γκερντ (12 γκολ πέρυσι), την ώρα που θα απουσιάσει κι ο αμυντικός Βίλοτιτς, μετά την αποβολή του στην Ουκρανία. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Σαχτάρ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, κάτι που έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι, εκεί όπου ήταν φανερά ανώτερη. Ωστόσο, επειδή το 2-0 είναι σκορ ασφαλεία, καλύτερα να κοιτάξουμε προς τα πολλά γκολ κι όχι προς το διπλό.

Γιουνγκ Μπόις – Σαχτάρ Ντόνετσκ G/G & over (1.80)

Άντερλεχτ – Ροστόφ

Οι Βέλγοι κατάφεραν να σκοράρουν 2 φορές στο πρώτο ματς, ωστόσο η αμυντική τους αφέλεια τους στέρησε τη νίκη (2-2). Και πάλι, όμως, η Άντερλεχτ είναι το φαβορί, ερχόμενη, μάλιστα, από θετικό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα (1-2 στην έδρα της Μουσκρόν). Από την άλλη, η Ροστόφ όντας πρωτάρα στο Champions League, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένη από την ισοπαλία στο πρώτο ματς. Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αουτσάιντερ για την έκπληξη, ωστόσο πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Είναι ομάδα με πολλά προβλήματα (σ.σ. απαγόρευση μεταγραφών λόγω χρεών) και λιγότερες παραστάσεις, με τον άσο στο 1.91 να μοιάζει εξαιρετικός!

Άντερλεχτ – Ροστόφ 1 (1.91)

Σέλτικ – Αστάνα

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ικανοποιημένη τη Σέλτικ, η οποία βρέθηκε να χάνει και στο 78’ ισοφάρισε με τον Γκρίφιθς. Τα προβλήματα είναι ξανά αρκετά και σημαντικά για τη Σέλτικ. Πάντα εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μπογιάτα (βασικός) και Σιμούνοβιτς (αναπληρωματικός), όπως φυσικά και ο αμυντικός Σβιατσένκο. Γυρίζει ο μέσος Γιόχανσεν (23/1 πέρσι), όχι όμως και ο μέσος Αγιερ, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται ο Τουρέ, ίσως παίξει κιόλας. Από την άλλη, στο... στρατόπεδο της Αστάνα υπάρχει αισιοδοξία. Άπαντες γνωρίζουν πως η ομάδα τους δεν είναι το φαβορί, ωστόσο θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά! Θα τα καταφέρουν; Δεν είμαστε... αισιόδοξοι. Η Σέλτικ ποιοτικά είναι ανώτερη κι ο άσος με χάντικαπ ενός γκολ στο 2.08 «στέκεται» ως επιλογή. Εξάλλου, σε περίπτωση που έρθει η νίκη με ένα γκολ διαφορά, τότε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

Σέλτικ – Αστάνα 1 (-1 AH) (2.08)

Ρεπορτάζ και εκτιμήσεις από όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags