Facebook Pixel Οι Ολυμπιακοί συμφωνούν με Sportdog!
| 2016-08-07 22:35:00

Οι Ολυμπιακοί συμφωνούν με Sportdog!

Οι Ολυμπιακοί συμφωνούν με Sportdog!

Πως είδαν οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" την εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά ήταν μία ηχηρή σφαλιάρα στον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις του κόσμου. Παίκτες, διοίκηση και προπονητής τα άκουσαν όσο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και στου Ρέντη. Στο φιλικό με την Μπεσίκτας πάντως φάνηκε, ότι υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα. Και όχι απλά καλό. Πρόκειται για ελληνικό προϊόν, το οποίο χρειάζεται περισσότερο προσοχή και ευκαιρίες.

Ο σκύλος ήδη έγραψε, ότι οι πιτσιρικάδες τα έδειξαν στο φιλικό με τους Τούρκους, μία άποψη με την οποία συμφώνησαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook δεν ήταν λίγοι οι φίλο των “ερυθρόλευκων” που σχολίασαν το παιχνίδι στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Sportdog συγκέντρωσε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζει:

-Δεν παίξαμε άσχημα μάγκες μ.. .. Οι πιτσιρικάδες μας ήταν θετικοί. . Αξίζουν ν πάρουν ευκαιρίες.

-Ενα μεγαλο μπραβο στον Ρετσο,Μαντακη,Μπουχαλακη,που εδειξαν οτι αξιζουν περισσοτερο χρονο συμμετοχης.Κατα τ άλλα,η ομαδα δεν επαιξε ασχημα κι αν ηταν λιγο τυχερη θα επαιρνε τουλαχιστον το χ.Ειδωμεν...

-Αν είχε βαλει τους σωστούς παίχτες ο Σάντσεζ, θα παίζαμε ακόμα ΤΣΛ φέτος. Παίξαμε καλύτερα, αλλα όταν δεν έχεις στράικερ μεσα για 70 λεπτα, τι περιμένεις. Η ομάδα χρειάζεται 3 σωστές μεταγραφές, και να αξιοποιηθούν οι νέοι Έλληνες παίχτες και θα είμαστε εντάξει.

-Εσείς που κραζετε το ειδατε το ματς ρε; Μια χαρα Μπαλα παιξαν τα παιδιά, λίγο Υπομονη θελει

-Οι νεοι απεδειξαν πολλα πραγματα

-Μια χαρα οι 18χρονοι έπαιξαν και έκοβαν τον Κουαρεσμα

-αλλαγη προπονητη και να ειναι ελληνασ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags