Facebook Pixel Ψεύτικο το προφίλ της Κορακάκη που απάντησε στον Τσίπρα
| 2016-08-10 19:16:00

Ψεύτικο το προφίλ της Κορακάκη που απάντησε στον Τσίπρα

Ψεύτικο το προφίλ της Κορακάκη που απάντησε στον Τσίπρα

Διέψευσε η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης ότι ήταν δικό της το προφίλ που απάντησε στον Πρωθυπουργό.

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Άννα Κορακάκη στα 25 μέτρα της σκοποβολής εστάλη στην Ελληνίδα αθλήτρια ένα μήνυμα από τον Πρωθυπουργό, Αλήεξ Τσίπρα. που της έδινε συγχαρητήρια.

Με αφορμή τις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε ειδησεογραφικά Μέσα περί απάντησης της Κορακάκη στον κ. Τσίπρα, η νεαρή αθλήτιρια δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook, με το οποίο διέψευσε την παραπάνω πληροφορία και γνωσοποίησε πως το προφίλ που απάντησε δεν είναι δικό της.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της. 

Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονια" της Θεσσαλονίκης!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags