Facebook Pixel Πώς είναι σήμερα η θρυλική Σοράγια από την «Μαρία της Γειτονιάς» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-08-13 19:23:00

Πώς είναι σήμερα η θρυλική Σοράγια από την «Μαρία της Γειτονιάς» (ΦΩΤΟ)

Πώς είναι σήμερα η θρυλική Σοράγια από την «Μαρία της Γειτονιάς» (ΦΩΤΟ)

Κουκλάρα και λίγα λέμε...

Τα ‘90s ήταν η δεκαετία που στιγματίστηκε όσο καμία από την επιρροή που άσκησαν στη νεολαία οι λατινοαμερικάνικες σειρές που προβάλλονταν καθημερινά από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Μία από τις πιο αγαπημένες μεταγλωττισμένες παραγωγές υπήρξε αναμφίβολα η «Μαρία της Γειτονιάς» που τους τελευταίους μήνες προβάλλεται ξανά και… σαρώνει σε τηλεθέαση.

Και μπορεί η τηλεοπτική Μαρία –κατά κόσμον Ταλία- να απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, το πρώτο πρόσωπο που μας έρχεται μέχρι σήμερα στο μυαλό, όμως, όταν ακούμε τις λέξεις «παρακατιανή» και «ρακοσυλλέκτρια» δεν είναι άλλο από τη θρυλική πλέον Σοράγια Μοντενέγκρο που έμεινε στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού ως η πιο διαβολική γυναίκα των μεξικάνικων σειρών.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Σοράγια –και κολλητή φίλη της Ταλία-, Ιτάτι Καντοράλ, ήταν το 1995 που γυρίστηκε ο πρώτος κύκλος της Μαρίας της Γειτονιάς, μόλις 20 ετών.

Όλοι τη θυμόμαστε κάπως έτσι…

 

Πώς είναι όμως σήμερα η Σοράγια;

Πλέον, στα 41 της χρόνια, η εντυπωσιακή Ιτάτι έχει τολμήσει πολλές αλλαγές στο στυλ και τα μαλλιά της και έχει ωριμάσει αρκετά τόσο εμφανισιακά όσο και υποκριτικά. Μεγάλωσε, έφερε στον κόσμο 2 αγοράκια με τον πρώτο της σύζυγο (που είναι δίδυμα και έχουν κλείσει τα 16 τους χρόνια) και ένα κοριτσάκι με τον δεύτερο, που σήμερα είναι 7 ετών.

Την ηθοποιό, απολαμβάνουμε μέσω του Netflix και της σειράς Orange Is The New Black η οποία έχει αισίως φτάσει στον 4ο κύκλο της αλλά και μέσω των λογαριασμών που διατηρεί σε Instagram και Twitter, τους οποίους ανανεώνει καθημερινά με πολλές φωτογραφίες της.









Πηγή: fimes.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags