Facebook Pixel ΜΥΘΙΚΟΣ Ντελ Πότρο: «Πέταξε» εκτός ΚΑΙ τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό!
| 2016-08-13 23:34:00

ΜΥΘΙΚΟΣ Ντελ Πότρο: «Πέταξε» εκτός ΚΑΙ τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό!

ΜΥΘΙΚΟΣ Ντελ Πότρο: «Πέταξε» εκτός ΚΑΙ τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό!

Μετά από έναν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ αγώνα, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο νίκησε 2-1 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και «πετώντας» εκτός, μετά τον Τζόκοβιτς, ΚΑΙ τον Ισπανό, προκρίθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων!

Και να σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι, τέτοια εποχή, δεν ήταν καθόλου σίγουρο πως θα συνεχίσει το τένις!

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, όμως, είναι εδώ! Και όχι απλά… Είναι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο!

Ο Αργεντινός τενίστας, που έκανε τρεις επεμβάσεις στον αριστερό του καρπό(!), προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που κόντεψε να του στοιχίσει την καριέρα του, νίκησε 2-1 σετ τον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ, έπειτα από έναν ανεπανάληπτο αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου τον περιμένει, ήδη, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Άντι Μάρεϊ!

Ο «Πύργος του Ταντίλ» επικράτησε με 5-7, 6-4, 7-6 (σε ένα απίστευτο τάι μπρέικ, με τρομερούς πόντους), έπειτα από έναν πραγματικό… μαραθώνιο, που διήρκεσε 3 ώρες και 8 λεπτά, και θα παίξει για πρώτη φορά σε έναν τελικό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη!

Το 2012, θυμίζουμε, στο Λονδίνο, είχε ηττηθεί -σε ακόμη έναν συγκλονιστικό ημιτελικό- από τον Ρότζερ Φέντερερ, κατακτώντας στη συνέχεια το χάλκινο μετάλλιο. Από τότε έζησε εφιαλτικές καταστάσεις με το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, έφτασε να… κατρακυλήσει στην αρχή του χρόνου ακόμη και στο Νο. 141 της κατάταξης, επέστρεψε, ωστόσο, πιο δυναμικά από ποτέ!

Στα highlight του αγώνα, οι πανηγυρισμοί, στο τέλος, των δεκάδων Αργεντινών, μέσα στη Βραζιλία… 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags