Facebook Pixel Πρέπει όλοι να διαβάσουν τις δηλώσεις του Σκόλα!
| 2016-08-14 16:33:00

Πρέπει όλοι να διαβάσουν τις δηλώσεις του Σκόλα!

Πρέπει όλοι να διαβάσουν τις δηλώσεις του Σκόλα!

Ο Λουίς Σκόλα συγκλονίζει με την ωριμότητά του και με δηλώσεις που αποδομούν πλήρως τον οπαδικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Αντί λοιπόν να πανηγυρίσει κραυγάζοντας τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής μέσα στο άντρο της «αιώνιας» αντιπάλου, Βραζιλίας, αρκέστηκε να μας υπενθυμίσει κάτι που μονίμως ξεχνάμε: ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του είναι συγκλονιστικές και δεν χρειάζονται κανένα άλλο σχόλιο. Αρκει απλώς να τις διαβάσουμε όλοι μας. Με προσοχή:

«Η Νότιος Αμερική είναι ένα φανταστικό μέρος κι είναι διασκεδαστικό να βλέπεις σπορ. Ο τρόπος που κάνουμε αθλητισμό έχει πλάκα. Απλά ξεπερνάμε τα όρια κάποια στιγμή. Αν καταφέρουμε να σταματάμε πριν από αυτή τη γραμμή, τότε θα είναι το καλύτερο σόου που έχει υπάρξει. Θα είναι πανέμορφα. Αν κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν πως είναι απλά ένα παιχνίδι, υπάρχει οικογένεια εκεί έξω και όλα αυτά, τότε θα είναι καλύτερα για τον καθένα. Πολλές φορές είμαστε εμείς, οι παίκτες και οι αθλητές που λένε πως "Θα γίνει πόλεμος, είναι θέμα ζωής ή θανάτου, θα είναι μία μάχη", όλα αυτά τα λόγια, όλες αυτές οι δηλώσεις, είμαστε ένα μέρος του προβλήματος κατά καιρούς, ενώ δε θέλουμε να είμαστε. Αν ξεκινήσουμε τώρα, έχουμε περισσότερες από μία ευκαιρίες για να αλλάξει αυτό. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε έτσι, σαν να είναι μάχη ή πόλεμος, κατά πάσα πιθανότητα τότε αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Κανείς δεν πέθανε σήμερα. Κανείς δε θα πεθάνει στον επόμενο αγώνα. Είναι απλά ένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags