Facebook Pixel ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-18 20:51:00

ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζει ο Δικέφαλος, καθώς με τρία υπέροχα γκολ …σκόρπισε με 3-0 την Ντιναμό Τιφλίδας στην Γεωργία. Κρίμα που δεν έχει πρωτάθλημα!

Πιο εύκολα και από ό,τι περίμενε ο πιο φανατικός ΠΑΟΚτσής προκρίθηκε από σήμερα ο ΠΑΟΚ στους Ομίλους του Γιουρόπα, καθώς πέρασε με 3-0 από την Ντιναμό Τιφλίδας και πλέον η ρεβάνς στην Τούμπα έχει αποκτήσει τυπικό χαρακτήρα. Ο Δικέφαλος έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πέτυχε τρία πανέμορφά γκολ (20’, 71’ και 83’) με τους Μάτος, Κρέσπο και Περέιρα.
 

Η… συνταγή Άγιαξ και η γκολάρα

Την ίδια εντεκάδα με αυτή που είχε κόντρα στους Ολλανδούς ξεκίνησε ο Βλάνταν Ίβιτς στο παιχνίδι, καθώς θεώρησε πως η… συνταγή ήταν πετυχημένη και δικαιώθηκε απόλυτα. Κάτω από την εστία ήταν ο Γλύκος, με δεξί μπακ τον Λέο Μάτος, τον Λέοβατς αριστερά και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Τζαβέλλα-Κρέσπο. Την τριάδα του άξονα αποτελούσαν οι Σακόφ, Τσίμιροτ και Χαρίσης, με τον Τζάλμα Κάμπος να παίζει στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, τον Γκάρι Ροντρίγκεζ στο αριστερό και τον Κλάους Αθανασιάδη στην κορυφή.


Ο Δικέφαλος πάντως δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Ντιναμό, ωστόσο ήταν φανερό πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ποιότητα ούτε και την ψυχραιμία, για να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν. Έτσι λοιπόν, στην πρώτη του καλή στιγμή, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ και …τους τελείωσε. Στο 20’ ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λέο Μάτος με υπέροχη  κεφαλιά έγραψε το 0-1. Το γκολ αυτό δημιούργησε σύγχυση στους Γεωργιανούς, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά έδειχναν χαμένοι. Έτσι λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς κράτησαν με σχετική άνεση το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Τριάρα και λίγα ήταν!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Κάνιας αντί του Χαρίση, αλλά και μία τεράστια ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 50’ ο Τσίμιροτ με ωραία κάθετη έβγαλε ολομόναχο μέσα στην περιοχή τον Ροντρίγκεζ, όμως αυτός δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο! Η φάση αυτή πάντως, ξύπνησε τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα η Ντιναμό να πιέσει για ένα τέταρτο και τον Δικέφαλο να παίζει κυρίως άμυνα.

Στο 71’ όμως και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα και από στημένη φάση, ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 και… καθάρισε. Ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζαβέλλας βρήκε την μπάλα με τακουνάκι και έβγαλε ασίστ στον ολομόναχο Κρέσπο, που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό… διέλυσε κάθε λογική στην άμυνα των γηπεδούχων, καθώς στην συνέχεια βγήκαν όλοι μπροστά και ο Δικέφαλος βρήκε πάρα πολλά κενά. Κάπως έτσι ήρθε και το 0-3. Ο Μπίσεσβαρ έφυγε πολύ ωραία στην κόντρα, έβγαλε και την σέντρα και ο Περίερα με κεφαλιά ψαράκι σκόραρε και έστειλε από σήμερα την ομάδα του στους Ομίλους του Γιουρόπα.


 

Ντιναμό Τιφλίδας (Γιουράι Γιάμπαρεκ): Σκρίμπε, Λομπζάνιτζε (58’ Τεβτσάτζε ), Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Κελίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιντσάτζε (70’ Μίκελ Αλβάρο), Τζιγκάουρι, Κιτεϊσβίλι, Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63’ Ντβαλισβίλι).

Στον πάγκο: Λομάια, Κιρκιτάτζε, Μικελτάτζε, Ζάρια.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (68’ Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46’ Κάνιας), Τζάλμα Κάμπος (81’ Φακούντο Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Κίτσιου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags