Facebook Pixel Στόπερ που ήθελε ο Σίλβα κοιτάζει ο Ολυμπιακός!
| 2016-08-19 16:55:00

Στόπερ που ήθελε ο Σίλβα κοιτάζει ο Ολυμπιακός!

Στόπερ που ήθελε ο Σίλβα κοιτάζει ο Ολυμπιακός!

Ήταν εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, αλλά μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τον πάγκο του Ολυμπιακού, η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ...

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν χθες το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League με το 0-1 μέσα στην Αρούκα και όπως είναι λογικό εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Μια θέση που εξετάζεται είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, με την ισπανική εφημερίδα "Superdeporte" να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον στόπερ της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος. 

Ο Βραζιλιάνος παραχωρείται από τις "νυχτερίδες" με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, παρότι τον είχαν αγοράσει με 9,5 εκ. ευρώ από την Μπράγκα το περσινό καλοκαίρι.

Ο Σάντος είχε απασχολήσει και πριν μερικούς μήνες τον Ολυμπιακό, αφού ήταν στη λίστα του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα, ωστόσο μετά την φυγή του η εν λόγω περίπτωση δεν προχώρησε.

Πάντως, οι Ερυθρόλυεκοι εξετάζουν ακόμα τα ονόματα των Γκονζάλες και Μαουρίτσιο για την θέση του στόπερ και αν δεν προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις, τότε θα κάνουν κρούση για τον Αντερλάν Σάντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags