Facebook Pixel Τεράστιο λάθος Σαββίδη! Μην αφήσεις να τον "φάνε"
| 2016-08-20 11:15:00

Τεράστιο λάθος Σαββίδη! Μην αφήσεις να τον "φάνε"

Τεράστιο λάθος Σαββίδη! Μην αφήσεις να τον "φάνε"

Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να αναλάβει δράση στον ΠΑΟΚ και να μην επιτρέψει να συμβεί αυτό το λάθος!

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ξεκινήσει ιδανικά, αν και η ομάδα έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο Βλάνταν Ίβιτς αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί στην άκρη του πάγκου και, κυρίως, να κάνει όσα βασικά χρειάζεται ένας προπονητής σε ομάδα επιπέδου και όχι τις τρέλες, για παράδειγμα, που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Τούντορ.

Μπράβο στον Σαββίδη, λοιπόν, που εμπιστεύτηκε το τιμόνι του συλλόγου στον Βλάνταν, που δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ...

Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος ο Ίβιτς, καθώς από χθες έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι δεν υπολογίζει τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Που είναι γεγονός ότι από όποια ομάδα κι αν πέρασε, δεν κατάφερε να γίνει αγαπητός στην κερκίδα των οπαδών... Και οι λόγοι είναι πολλοί!

Δεν μπορεί αυτό όμως να αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη και καλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο, εκεί που όλοι οι προπονητές του τού έδιναν τη φανέλα του βασικού!

Ο Τζιόλης είναι ακόμα σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και στην άμυνα.

Δεν μπορεί, δηλαδή, να μείνει ούτε για τον πάγκο; Εντάξει, ο Κάνιας φαίνεται ότι ήρθε για να γίνει βασικός, αλλά στην τελευταία σεζόν στο συμβόλαιο του Τζιόλη (που, λογικά, ο παίκτης θα σκιστεί για να δείξει ότι αξίζει να το ανανεώσει) είναι δυνατόν να τον ξενερώνουν έτσι από τον ΠΑΟΚ;

Στο κάτω - κάτω πρόκειται για διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, που η παρουσία του μόνο καλό μπορεί να προσφέρει σε γήπεδο και αποδυτήρια...

Για αυτό θεωρούμε ότι είναι σωστό να παρέμβει ο Σαββίδη και να μείνει ο πεπειραμένος άσος στον Δικέφαλο.

Τόσους καλούς παίκτες έχει στα χαφ και την άμυνα ο ΠΑΟΚ δηλαδή, που δεν χωράει ούτε για την αποστολή δηλαδή ο Τζιόλης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags