Facebook Pixel Έτοιμο τρελό επικοινωνιακό κάζο για Ολυμπιακό!
| 2016-08-23 09:15:00

Έτοιμο τρελό επικοινωνιακό κάζο για Ολυμπιακό!

Έτοιμο τρελό επικοινωνιακό κάζο για Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" κινήθηκαν με μεθοδικότητα και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση!

Όταν μία ομάδα φτάνει στο δεύτερο 15μερο του Αυγούστου για να κάνει μεταγραφές βασικών ποδοσφαιριστών, το ρίσκο να χαλάσει κάποια από τις κινήσεις που έχει έτοιμες, είναι πολύ μεγάλο...

Γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αυτό το διάστημα, καθώς κι άλλοι σύλλογοι πιθανώς να έχουν τους ίδιους ποδοσφαιριστές στη λίστα τους και να κινούνται, παράλληλα, για την απόκτησή τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη με την περίπτωση του Μαρίν, αφού όπως έγινε γνωστό η Μπεσίκτας περίμενε στη γωνία για να καταθέσει πρόταση και να τον αποκτήσει!

Αν δεν είχαν κινηθεί με μεθοδικότητα και ταχύτητα οι Πειραιώτες, όπως και έγινε δηλαδή, πιθανότατα να πάθαιναν ένα μεγάλο επικοινωνιακό κάζο, δεδομένου ότι το όνομα του Μαρίν είχε συνδεθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό!

Η οποιαδήποτε κωλυσιεργία θα μπορούσε να είχε αρνητικά αποτελέσματα για τους "ερυθρόλεκους", καθώς οι πληροφορίες από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρουν ότι η τουρκική ομάδα ήταν έτοιμη να χτυπήσει και να κάνει άμεσα δικό της τον Γερμανό άσο!

Τέλος καλό όλα καλά, βέβαια, στο Λιμάνι αλλά τέτοια περιστατικά αποδεικνύουν πόσο εύκολα μπορεί να την πατήσει μία ομάδα, αν δεν κινηθεί με συνέπεια και ταχύτητα για την ενίσχυσή της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags