Facebook Pixel Αν πάρει τέτοιο αμυντικό, θα πέσει το "Καραϊσκάκης"!
| 2016-08-23 13:15:00

Αν πάρει τέτοιο αμυντικό, θα πέσει το "Καραϊσκάκης"!

Αν πάρει τέτοιο αμυντικό, θα πέσει το "Καραϊσκάκης"!

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει ο Μαρινάκης για την αμυντική γραμμή! Μετά τον Ιλόρι, θα πάει και για έμπειρο στόπερ-όνομα που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο! Διαβάστε ποιος ακούγεται!

Πρώτος στόχος τού Ολυμπιακού για την άμυνα είναι ο Ιλόρι από τη Λίβερπουλ, ωστόσο υπάρχει απόφαση για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, καθώς μετά τον επαναληπτικό με την Αρούκα αναμένεται να αποχωρήσει ο Ντα Κόστα.

Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, προσανατολίζονται ο δεύτερος αμυντικός που θα έρθει στην ομάδα να είναι πιο έμπειρος από τον νεαρό Πορτογάλο και, μάλιστα, θα προέρχεται από το ...πάνω ράφι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι πρωταθλητές ψάχνουν για τοπ κλας αμυντικό, με καριέρα από πίσω του, που θα μπορεί από την πρώτη στιγμή να γίνει ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν, δηλαδή, μία περίπτωση Μέλμπεργκ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σήμερα ακούστηκε το όνομα του Λέσκοτ, τού διεθνή Άγγλου στόπερ, που έχει μεγάλη καριέρα στη Πρέμιερ Λιγκ, με τις φανέλες των Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι.

Η είδηση είναι ότι στο Λιμάνι ψάχνουν για στόπερ εγνωσμένης αξίας, οπότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά την απόκτηση ενός ηχηρού ονόματος για τη γραμμή κρούσης, θα γίνει μία εξίσου δυνατή μεταγραφή και για την οπισθοφυλακή. Εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους τρέλανε όλους ο Μαρινάκης! Τα έσκασε για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags