Facebook Pixel Ο Σολτάνι τον... καθ-Άρης-ε
| 2016-08-28 22:30:00

Ο Σολτάνι τον... καθ-Άρης-ε

Ο Σολτάνι τον... καθ-Άρης-ε

Ο ΑΡΗΣ δεν ενθουσίασε στο φιλικό με την Ξάνθη, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τους ακρίτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Την δεύτερη σερί ήττα του και τρίτη συνολικά σε πέντε φιλικά παιχνίδια γνώρισε ο ΑΡΗΣ από την Ξάνθη, στην αναμέτρση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για μία ακόμη φορά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ, αυτή τη φορά όμως δεν αντέδρασε, προβληματίζοντας κατά διαστήματα με την απόδοση της. Υπάρχει βέβαια το ελαφρυντικό της δεδομένης κούρασης για τους ποδοσφαιριστές, σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και ατό φάνηκε.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Καρίμ Σολτάνι με κοντινή προβολή στο 16ο λεπτό.

Ετσι ξεκίνησε

Σε αντίθεση με το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ, ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε το 4-3-3 και ένα πιο επιθετικό σχήμα απέναντι στην Ξάνθη. Με τον Διούδη στο τέρμα, τον Βουτσιά αντί του Μπούρμπου στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσουμάνη στο αριστερό και τους Ιντζίδη-Μπράβο στα στόπερ. Μπροστά τους ήταν ο Αντρέου με εσωτερικούς χαφ Τάτο-Ανάκογλου. Νέτο κι Ν' Λουντούλου εναλλάσονταν στις πλευρές και ο Καπνίδης ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Εχασε την ευκαιρία με Τάτο

Στην πρώτη του καλή και μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μετά από επίθεση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Βουτσιά από τα δεξιά, ο Τάτος ήταν ο τελικός αποδέκτης στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Τον... πλήγωσε ο πρώην

Η Ξάνθη από την πλευρά της δεν είχε να αντιπαραθέσει περισσότερες φάσεις, σε ένα κατά γενική ομολογία ισσοροπημένο πρώτο μέρος. Οταν όμως της δόθηκε η ευκαιρία δεν την άφησε να πάει χαμένη και μάλιστα με έναν... πρώην. Ο Διούδης είπε «όχι» στο σουτ του Τριάδη από την μεγάλη περιοχή, ο Σολτάνι όμως πήρε το ριμπάουντ καια

πό κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του πρώτου ημίχρονου, αφού τα σουτ που ακολούθησαν από Αντρέου (18'), Βουτσιά (22') και Τσουμάνη (35') δεν ανησύχησαν τον Ζίβκοβιτς.

Μαζικές αλλαγές, κατοχή αλλά όχι και γκολ

Με την είσοδο των Μιλούνοβιτς, Παυλίδη, Ιλιτς, Ρόβα και Ντούνη, ο Αναστόπουλος προσπάθησε όπως με Κέρκυρα και ΑΕΚ να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Σε έναν βαθμό το πέτυχε, αφού ο ΑΡΗΣ είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο, πέρα των σουτ από Ιλιτς (46'), Μιλούνοβιτς (65') και Ντούνη (66')

Η Ξάνθη από την άλλη περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο στα μεγαλύτερα διαστήματα της επανάληψης και προσπάθησε να απειλήσει μέσα από αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να κάνει το 0-2 σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη στο 63' με το κοντινό πλάσε του Τριάδη να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 81' ο Λάζιτς επίσης από κοντά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστείδης Λυμπούδης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).


ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (77' Αναγνωστόπουλος), Βουτσιάς (90'+2 Ντόγος), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο (46' Ρόβας), Ιντζίδης, Ανάκογλου Αντρέου (46' Παυλίδης), Νέτο (46' Μιλούνοβιτς), Καπνίδης (46' Ιλιτς), Τάτος (75' Μπούρμπος), Ν' Λουντούλου (46' Ντούνης)

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντε Λούκας, Τριάδης (80' Μελιόπουλος), Γιούνες, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Περέιρα (46' Λ. Ορφανίδης), Φλίσκας, Λάζιτς.

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags