30/08/16 - 23:38

Η θέση της ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή της στο FIFA και το Pro

Διαβάστε τι τονίζει η Ένωση για το γεγονός πως ούτε φέτος βρίσκεται στα πιo διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια ποδοσφαίρου – Ποια η προσπάθειά της

Η θέση της ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή της στο FIFA και το Pro
55.435views 0shares

Η ΑΕΚ ούτε φέτος βρίσκεται στα διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια FIFAκαι PRO. Μετά από αντιδράσεις και απορίες που υπήρξαν σχετικά με την απουσία της, έγιναν γνωστά τα εξής: «Στα παιχνίδια αυτά μετέχουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε σεζόν και συγκεκριμένα από τη φάση των ομίλων και μετά, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της επόμενης εκδοχής κάθε παιχνιδιού, διαπραγματευόμενες φυσικά και την ανάλογη εμπορική συμφωνία.

Όσες ομάδες λοιπόν θα συμμετέχουν φέτος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (σεζόν 2016-17) από τη φάση των ομίλων και μετά θα συμμετέχουν στα παιχνίδια για το 2018. Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι ιδιάζουσα, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2015-16 και όχι μόνο ήταν εκτός. Οπότε δεν συμπεριέλαβε στον προγραμματισμό των εταιριών (ΚΟΝΑΜΙ&ΕΑ SPORTS) για την έκδοση των παιχνιδιών του 2017.

Για την εκδοχή των παιχνιδιών του 2018 (δηλαδή τα παιχνίδια που θα βγουν του χρόνου τέτοιο καιρό) και παρά τον φετινό πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ από τους ομίλους, γίνονται ήδη ενέργειες προκειμένου να συμπεριληφθεί και η ΑΕΚ στις ελληνικές ομάδες τόσο για το FIFAόσο και για το PRO»

Πηγή: aek365.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ