Facebook Pixel Στάνταρ μπετόν η διαπλοκή στα κανάλια
Life
| 2016-08-31 10:22:00

Στάνταρ μπετόν η διαπλοκή στα κανάλια

Στάνταρ μπετόν η διαπλοκή στα κανάλια

Όποιος πληρώνει περισσότερα παίρνει κανάλι. Σωστό. Έτσι ο κάθε διαπλεκόμενος θα εξασφαλίζει και με τη βούλα του νόμου το δικαίωμα να διαπλέκεται. Πολύ σωστό.
 

Διαπλεκόμενοι και οι νέοι καναλάρχες; Το στάνταρ! Μπετόν, όπως λένε οι τζογαδόροι το πολύ σίγουρο. Στάνταρ μπετόν δένει για τα καλά η διαπλοκή μετά το νόμιμο κρυφό παζάρι ποιος θα πλειοδοτήσει τις 4 «προνομιούχες» άδειες πανελλήνιας εμβέλειας.

Δεν θα ξηλωθεί τα λεφτουδάκια του ένας επιχειρηματίας για να κάνει το χόμπυ του. Να λέει το κανάλι του αντικειμενικά και αντιδιαπλεκόμενα το δελτίο ειδήσεων. Όχι όπως έκαναν τα κανάλια επί εποχής διαπλοκής σε στυλ γραφικό. Με τη νέα τάξη πραγμάτων το έργο αγριεύει και παραχοντραίνει. Η διαπλοκή, δηλαδή η εμπορευματοποίηση του δημοσιογραφικού και φέξε μου και γλύστρησα λειτουργήματος.

Μοχλός εξουσίας είναι το κανάλι. Γνωστό αυτό από την εποχή που βγήκαν οι λάσπες. Μοχλός πίεσης της κυβερνητικής εξουσίας. Και εκβιασμού στο πολιτικό προσωπικό. Όχι οι καναλάρχες και να κάνουν τζάμπα ρεκλάμα στα κόμματα και στους πολιτικούς, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τις παπαριές τους από τα παράθυρα.

Η διαπλοκή είναι στο πρόγραμμα. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αφελής είναι όποιος διαφωνεί σε τούτη την πρόβλεψη. Ότι η διαπλοκή θα πάρει μία άλλη, πιο ωμή μορφή.

Οι υποψήφιοι καναλάρχες δεν ήρθαν από το Άγιον Όρος, αν δεχθούμε ότι δεν κάνουν μπίζνες κάποια μοναστήρια, ονόματα δεν λέμε. Ούτε θα δώσουν τα πακέτα τους, για να πάρουν άδεια καναλιού, για τη ψυχή της μάνας τους. Μόνον επενδυτές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν στη συγκεκριμένη μπίζνα. Όταν πέραν από το νούμερο σε εκατομμύρια που θα χρειαστεί να πληρώσουν για την τηλεοπτική συχνότητα, υποχρεώνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διαγωνισμού να έχουν συγκεκριμένα κατώτατα έξοδα λειτουργίας.

Big Brother και για την άδεια λειτουργίας κάθε κόμματος!, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags