Facebook Pixel Ρέτσος για βασικός!
| 2016-09-06 09:01:00

Ρέτσος για βασικός!

Ρέτσος για βασικός!

Ο Πάουλο Μπέντο καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Βέροια, όπου αναμένονται κι εκπλήξεις στο βασικό σχήμα, όπως η χρησιμοποίηση του νεαρού άσου

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Ελαμπντελαουί μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Οπότε, ο Φιγκέιρας θα αγωνιστεί δεξιά και Ντε Λα Μπέγια θα είναι αριστερά. Πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί από την αρχή έχει ο νεαρός, Παναγιώτης Ρέτσος, έχοντας στο πλευρό του έναν εκ των Μποτία και Ντα Κόστα. Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς δείχνουν να έχουν καπαρώσει θέση στον άξονα. Μαρίν, Σεμπά και Ελιουνούσι «παλεύουν» για τις δύο θέσεις στα «φτερά».

Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Φορτούνης διεκδικούν τη θέση πίσω από τον φουνταριστό, με τον Αργεντινό να έχει προβάδισμα, καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος και πιθανόν να μην επιστρέψει… φρέσκος.

Στη θέση του φορ ο Όσκαρ Καρντόσο, έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί από τον Ιντέγε αν και δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που ενσωματώθηκε στους «ερυθρόλευκους». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags