Facebook Pixel «Έκοψε» αγαπημένο των οπαδών ο Στραματσόνι!
| 2016-09-08 21:15:00

«Έκοψε» αγαπημένο των οπαδών ο Στραματσόνι!

«Έκοψε» αγαπημένο των οπαδών ο Στραματσόνι!

Ο Ιταλός τεχνικός είναι το απόλυτο αφεντικό στον Παναθηναϊκό κι αποφάσισε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν του ταιριάζει, παρόλο που έχει προσφέρει στην ομάδα...

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε σχεδόν μόνος του το φετινό ρόστερ τού Παναθηναϊκού, καθώς με εξαίρεση κάποιες …πινελιές τού Ζιλμπέρτο Σίλβα (βλέπε Νούνο Ρέις), όλες οι άλλες κινήσεις έγιναν μετά από δική του απόφαση.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν αυτός που αποφάσισε για το ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα, αλλά και για το ποιοι θα φύγουν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δε δίστασε να… χαλάσει ακόμα και κλεισμένες μεταγραφές, επειδή έκρινε ότι δεν του έκαναν και πως μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα.

Σε αυτή την τελευταία περίπτωση ανήκει και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της "πράσινης" εξέδρας, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά και φέτος στην επιστροφή του στη Λεωφόρο, ωστόσο η μεταγραφή δεν έγινε λόγω του προπονητή τού Τριφυλλιού.

Ο λόγος για τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος απασχόλησε το Τριφύλλι, ωστόσο τελικά δε γύρισε στην Ελλάδα, παρότι φλέρταρε μαζί του κι άλλη ελληνική ομάδα, πλην του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός άσος έφυγε ως ελεύθερος από τη Σάντερλαντ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και υπέγραψε στην Καρσλρούη, όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Βέβαια, για να κλείσει το deal χρειάστηκαν τα …μαγικά του ατζέντη του, Πολ Κουτσουλιάκου, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον αγγλικό σύλλογο πως δεν υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος για τον πελάτη του. Έτσι, οι "μαυρόγατες" τον άφησαν ελεύθερο και ο Μαυρίας υπέγραψε αμέσως στη Γερμανία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Νωρίτερα, πάντως, ο Έλληνας άσος είχε συζητήσει με τον Παναθηναϊκό και μία ακόμη ελληνική ομάδα, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε, καθώς και ο ίδιος προτίμησε να πάει στο εξωτερικό, ειδικά όταν ενημερώθηκε πως ο Αντρέα Στραματσόνι έριξε… άκυρο στη μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags