Facebook Pixel «Προσγείωση» στον Άρη! Θέλει δουλειά...
| 2016-09-10 22:10:00

«Προσγείωση» στον Άρη! Θέλει δουλειά...

«Προσγείωση» στον Άρη! Θέλει δουλειά...

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΑΡΗΣ και Αγροτικός Αστέρας, στο φιλικό που έδωσαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα του Σαββάτου.

Μπορεί να μπήκαν τέσσερα γκολ στο παιχνίδι, οι φάσεις όμως εκατέρωθεν ήταν λιγοστές, με τον ΑΡΗ να δείχνει ότι θέλει ακόμη δουλειά, περιμένοντας παράλληλα και τα τελευταία μεταγραφικά του αποκτήματα να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ετσι ξεκίνησε

Για μία ακόμη φορά ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε το 4-2-3-1 και τους Μπούρμπο, Ιντζίδη, Ραούλ Μπράβο και Τσουμάνη μπροστά από τον Διούδη. Ρόβας-Αντρέου ήταν το δίδυμο στα χαφ, Ντούνης και Ανάκογλου στις πλευρές, με τον Τάτο λίγο πιο πίσω από τον Ιλιτς.

Μπροστά στο σκορ από το... δώρο του Γκόντοβου

Στο πρώτο τέταρτο ο ΑΡΗΣ πάτησε δύο φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Μία με τον Τάτο στο 10' και την δεύτερη με τον Ανάκογλου να είναι και η... μοιραά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε από δεξιά και γέμισε στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Γκόντοβος άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αφού πρώρα βρήκε στο αριστερό δοκάρι.

Το γύρισε σε τέσσερα λεπτά ο Αγροτικός

Η ομάδα του Ευόσμου όχι μόνο απάντησε άμεσα στο προβάδισμα του ΑΡΗ, αλλά πήρε και κεφάλι στο σκορ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Αρχικά ο Φελίπε στο 18' έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα -πέναλτι που έκανε ο Ιντζίδης στον Τριανταφυλλάκο- για να έρθει στο 22' ο Γκέκας και να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-2, εκμεταλλευόμενος την λάθος συνεννόηση Διούδη-Τσουμάνη.

Δεν αστοχεί ο Τάτος

Στο 29' η σέντρα του Μπούρμπου βρήκε στο χέρι του Φελίπε και ο αρχηγός του ΑΡΗ νίκησε τον Γιακουμή για το 2-2 του πρώτου μέρους.

Πολλές αλλαγές και λίγες φάσεις στην επανάληψη

Περίπου ίδια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, αλλά χωρίς γκολ. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν περισσότερο σε ένα παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, ως ένα δείγμα και των συνθηκών που θα βρει μπροστά του ο ΑΡΗΣ φέτος στην Football League.

Δοκάρι ο Μιλούνοβιτς

Οι μόνες δύο καλές φάσεις του ΑΡΗ ήταν αρχικά στο 71' όταν ο Καπνίδης είδε εκτός θέσης τον Γουναρίδη και με λόμπα προσπάθησε να το αιφνιδιάσει, ενω στο 90'+1' ο Μιλούνοβιτς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.


ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (60' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46' Βουτσιάς), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο,Τσουμάνης (46΄Τζανακάκης), Ρόβας (33' Νέτο), Αντρέου (46' Παυλίδης), Ντούνης (46' Μιλούνοβιτς), Ανάκογλου (74' Καρβούνης), Τάτος (60' Ντόγος), Ιλιτς (46'Καπνίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής (46' Γουναρίδης), Αργυρίου, Κουκόλης, Γκόντοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης (46' Χατζής), Τάι, Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Γκέκας (46' Δεινόπαπας), Φελίπε (88' Θεοδωρίδης)

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags