Facebook Pixel Θα πουλήσουν τον "αγαπημένο" τού Στραματσόνι;
| 2016-09-13 22:15:00

Θα πουλήσουν τον "αγαπημένο" τού Στραματσόνι;

Θα πουλήσουν τον "αγαπημένο" τού Στραματσόνι;

Μπορεί να είναι βασικός και "καψούρα" τού προπονητή, αλλά είναι πολύ πιθανό τον Iανουάριο να παραχωρηθεί από το "τριφύλλι" και μάλιστα "πακέτο" με άλλον παίκτη!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του. Οι Πράσινοι παρουσιάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες που θεωρούνται βασικοί έχουν μπει με... φόρα στη σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 25χρονος αμυντικός αποτελεί μεγάλη συμπάθεια τού Αντρέα Στραματσόνι και δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που κράτησε ο Ιταλός, αφού τον θεωρεί κομβικό παίκτη για τη λειτουργία τής ομάδας.

Πάντως, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι ο Κουτρουμπής θα παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου, μιας και οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία. Μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ θεωρείται περιζήτητος στην Τουρκία, αφού λέγεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων από τη γειτονική χώρα!

Εσχάτως, διέρρευσε το όνομα τής Τράμπζονσπορ, η οποία είχε στείλει σκάουτ να παρακολουθήσει τον παίκτη στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ το ίδιο θα πράξει και εναντίον του Άγιαξ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τουρκία και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ολλανδική ομάδα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει ότι θα τον παρακολουθούν.

Η υπόθεση, ωστόσο, έχει κι άλλες προεκτάσεις. Θυμίζουμε πως ο τουρκικός σύλλογος είχε προσπαθήσει να πάρει από τον Παναθηναϊκό τον Ολιβιέ Μπουμάλ, μετά από το "ναυάγιο" με τον Φελίπε Πάρντο τού Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο άνθρωπος που πρότεινε στους Τούρκους τον Γιώργο Κουτρουμπή είναι ο μάνατζερ του Αφρικανού και φυσικά το έπραξε εν γνώσει του ατζέντη τού Έλληνα παίκτη.

Συνεπώς, όσο οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών δεν καταλήγουν πουθενά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αφού ένα πακέτο πώλησης Κουτρουμπή-Μπουμάλ θα φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό για τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό γιατί μπροστά στο ενδεχόμενο να τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι, οι Πράσινοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να παραχωρήσουν τον Έλληνα αμυντικό, έστω κι αν χρειαστεί να... δυσαρεστήσουν τον Αντρέα Στραματσόνι, που επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags