Facebook Pixel Ο νέος πρόεδρος της UEFA για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαρο
| 2016-09-14 15:56:00

Ο νέος πρόεδρος της UEFA για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαρο

Ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την εκλογή του, για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθάρισε ότι είναι ενημερωμένος και τόνισε ότι θα ενεργήσει άμεσα για να αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση.

«Γνωρίζω την υπόθεση από όσα έχω ακούσει από τα ΜΜΕ. Το πρόβλημα των στημένων αγώνων είναι ένα από τα σημαντικότερα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω ότι θα το κάνουμε άμεσα» ανέφερε ο Τσέφεριν.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της UEFA, Πέδρο Πίντο, πρόσθεσε:«Είναι γνωστό ότι έχουμε ζητήσει και έχουμε λάβει από τις ελληνικές Αρχές τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης. Έχουμε ζητήσει από τις ελληνικές Αρχές να μας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις. Παρακολουθούμε το θέμα στενά. Σας θυμίζω όμως ότι στο θέμα της Ελλάδας δεν έχει καταδικαστεί κανένας ακόμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις