Facebook Pixel Απίστευτο! Νέο ...χουνέρι Μπέντο στον Φορτούνη!
| 2016-09-24 10:45:00

Απίστευτο! Νέο ...χουνέρι Μπέντο στον Φορτούνη!

Απίστευτο! Νέο ...χουνέρι Μπέντο στον Φορτούνη!

Κι όμως, ο Πορτογάλος κόουτς, που αποδεικνύεται πολύ σκληρός, έχει αποφασίσει να περάσει τον Έλληνα μέσο από μία ακόμα «δοκιμασία» ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα.

Ο Πάουλο Μπέντο αποδεικνύεται πολύ σκληρός προπονητής που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και γενικά που δε χαρίζεται σε κανέναν, ακόμα κι όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι τής ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε δίστασε στο προηγούμενο ματς απέναντι στον Ηρακλή να αφήσει εκτός 18άδας τον Κώστα Φορτούνη, απαιτώντας από τον παίκτη να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια και να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του, ενώ τώρα ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα ετοιμάζεται να τον περάσει από μία ακόμα "δοκιμασία".

Μπορεί ο Πάουλο Μπέντο να έχει σκοπό να επαναφέρει τον Έλληνα άσο στο αρχικό σχήμα, ωστόσο έχει αποφασίσει, όπως αναφέρουν όλα τα σημερινά ρεπορτάζ, να τον χρησιμοποιήσει σε θέση ...αριστερού εξτρέμ!

Πρόκειται για τη θέση που έχει αποδειχθεί ότι δεν ταιριάζει στον παίκτη και δεν μπορεί να αποδώσει όπως στο κέντρο πίσω από τον επιθετικό. Αυτό φάνηκε και το καλοκαίρι όταν τη συγκεκριμένη ...φαεινή ιδέα είχε και ο Βίκτορ Σάντσεθ στα παιχνίδια με τη Χάποελ, μία επιλογή που αποσυντόνισε τον ποδοσφαιριστή αλλά και όλη την επιθετική λειτουργία τής ομάδας.

Προφανώς ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει ότι αυτή η θέση δεν είναι η "καλή" για τον Κώστα Φορτούνη, ωστόσο προσπαθεί να τον κάνει να ...πειθαρχήσει και να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που θέλει. Εξάλλου, για τη θέση πίσω από τον επιθετικό ο Πορτογάλος προορίζει τον Μάρκο Μαρίν, έναν παίκτη που δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα, σε αντίθεση με τον Έλληνα άσο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξαλλος Μπέντο στο Ρέντη: "Τώρα θα σας πω εγώ..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags