Facebook Pixel Σημεία σε δυνατές αποδόσεις!
| 2016-09-24 12:26:00

Σημεία σε δυνατές αποδόσεις!

Σημεία σε δυνατές αποδόσεις!

Η ανάλυση των αγώνων του Σαββάτου έβγαλε σημεία σε πολύ δυνατές αποδόσεις με στόχο -τι άλλο- το ταμείο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας...

Μπόρνμουθ - Έβερτον

Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο Λιγκ Καπ η Μπόρνμουθ και ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας από την Πρέστον (ομάδα της Τσάμπιονσιπ) στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Από την άλλη, θύμα έκπληξης έπεσε στο Λιγκ Καπ η Εβερτον, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Νόργουιτς (ομάδα της Τσάμπιονσιπ). Ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και άσκησε κριτική στους παίκτες του για τον αποκλεισμό. Βέβαια, άλλο Λιγκ Καπ, άλλο πρωτάθλημα. Η παρουσία της Εβερτον έως τώρα δικαιολογεί την επιλογή του διπλού.

Μπόρνμουθ - Έβερτον 2 (2.10)

Χαρτς - Ρος Κάουντι

Μπορούσε να έχει κάνει κάτι περισσότερο η Χαρτς στην αναμέτρηση με τη Σεντ Τζόνστον εκτός έδρας, αλλά τελικά έχασε με 1-0. Όσο για τη Ρος Κάουντι; Το έλεγαν οι παίκτες του ΜακΙνταϊρ ότι δεν φοβούνται τη Ρέιντζερς και θα την αντιμετωπίσουν ως ίσο προς ίσο. Και αυτό ακριβώς έκαναν την περασμένη εβδομάδα, παίρνοντας τελικά μια σπουδαία ισοπαλία δίχως τέρματα, Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε και ευκαιρίες η Ρος Κάουντι να σκοράρει και να πάρει ακόμα και τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στους «Τζερς», όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το παιχνίδι είναι αρκετά... περίεργο. Είναι, όμως, ξεκάθαρο πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και στις αποδόσεις που συναντάμε τον άσο, αξίζει ποντάρισμα.

Χαρτς - Ρος Κάουντι 1 (1.90)

Άστον Βίλα - Νίουκαστλ

Πάμε και στην Τσάμπιονσιπ. Η Άστον Βίλα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Ιπσουιτς, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στην μεγαλύτερή της ευκαιρία ο Αγιού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πριν σκοράρει τον πρόλαβε ο αμυντικός. Από την άλλη πλευρά, η Νιουκάστλ πήρε ρεβάνς την Τρίτη από τη Γουλβς για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 στο Λιγκ Καπ. Η Αστον Βίλα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, ενώ έχει και σοβαρές απουσίες. Η Νιούκαστλ, με εξαίρεση την προηγούμενη αγωνιστική, έχει πείσει με τις εμφανίσεις της και μπορεί να φύγει με όφελος. Μεγαλύτερο ρίσκο στο διπλό, πιο ασφαλές το «Χ2».

Άστον Βίλα - Νίουκαστλ 2 (2.50)

Μάτερσμπουργκ - Ριντ

Άλλη μια ήττα για την Μάτερσμπουργκ. Ταξίδεψε στη Βιέννη για να αντιμετωπίσει την Ραπίντ και γύρισε με άδεια χέρια. Άντεξε για ένα ημίχρονο, όπου και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε αγνώριστη. Απρόσεκτη στην άμυνα, δέχτηκε ένα γκολ και φυσιολογικά όταν πια ανοίχθηκε ακολούθησαν άλλα δύο. Όσο για τη Ριντ; Πήρε την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Άλταχ, δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία για άλλο ένα παιχνίδι. Φαίνεται να ανακάμπτει πάντως μετά το ξεκίνημα της σεζόν. Η Ριντ έχει αφήσει πίσω της το αμυντικό παιχνίδι. Βγαίνει μπροστά διαθέτοντας πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Η βαθμολογική θέση της Μάτερσμπουργκ είναι τέτοια που δεν μπορεί ούτε εκείνη να περιμένει στην άμυνα. Το over 2,5 αποτελεί επιλογή.

Μάτερσμπουργκ - Ριντ over (1.90)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags