Facebook Pixel ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Απόλυση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ!
| 2016-09-26 16:31:00

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Απόλυση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Απόλυση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ!

Άλλο ένα «διαζύγιο» στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόλις μετά από τρεις αγωνιστικές…
 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Μάκης Χάβος. O Έλληνας κόουτς με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαρίστησε την διοίκηση για τη συνεργασία και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια για την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Αστέρας έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες, καθώς στην πρεμιέρα έχασε από τον Πανιώνιο με 3-0 στην Πλατεία, τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή έχασε και από τον Ατρόμητο με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Η δήλωση του Μάκη Χάβου:

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags