Facebook Pixel Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Δεν ξέρεις από που θα σου 'ερθει
| 2016-09-26 20:08:00

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Δεν ξέρεις από που θα σου 'ερθει

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Δεν ξέρεις από που θα σου 'ερθει

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ανέτρεψε τα δεδομένα κόντρα στην Ούνικς Καζάν και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τη σημασία του… βάθους

Όλα είναι θέμα διάθεσης. Τελεία και παύλα. Και αυτό δεν είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει από το «Gomelsky Cup» αλλά είναι ένα… αξίωμα το οποίος επιβεβαιώνεται σε κάθε έκφανση της ζωής και της καθημερινότητας. Και φυσικά επιβεβαιώνεται και στο μπάσκετ.

Γιατί αν δεν έχεις διάθεση να παίξεις θα συμβεί ότι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ούνικς Καζάν. Θα χάσεις όλα τα ριμπάουντ, θα χάσεις όλες τις προσωπικές «μονομαχίες», ενώ στην επίθεση δε θα βγάλεις την απαιτούμενη ενέργεια και το «καθαρό» μυαλό για να «διαβάσεις» σωστά το ματς και να βρεις την καλύτερη δυνατή «εκτέλεση».

Όλοι φοβέρα θέλουν

Φαίνεται, όμως, πως και ο… Άγιος φοβέρα θέλει. Γιατί η κατσάδα του Πεδουλάκη στο ημίχρονο (με το σκορ στο 33-24) έφερε τους παίκτες του προ των ευθυνών τους και τους «πράσινους» στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό δεν ήταν η νίκη αυτή καθ’ αυτή. Κάθε νίκη που έρχεται καλώς έρχεται αλλά το θέμα είναι ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» βγήκαν… μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Έπαιξαν την γνωστή τους άμυνα, «εγκλώβισαν» τους παίκτες του Πασούτιν και μπροστά πέταγαν… φωτιές. Πάλεψαν μέχρι τέλους. Χωρίς να σκέφτονται τι έχει προηγηθεί.

Δεδομένα  

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο (δε χρειάζεται να το πούμε εμείς) πως και τα… θέματά του έχει και πως χρειάζονται ακόμα χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όμως, δε μπορεί να παραγνωρίσει κανείς πως από τη στιγμή που οι «πράσινοι» θα βρουν ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να τους ανακόψεις. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στα χέρια του ένα πολύ «πλούσιο» ρόστερ κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στον αγώνα με την Ούνικς Καζάν. Φώτσης και Φελντέιν που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι ηγέτες της ανατροπής (η… διάθεση που λέγαμε στον πρόλογο), τη στιγμή που ο Ρίβερς… συνδέθηκε με το καλάθι των αντιπάλων του. Ο Μπουρούσης ξεκίνησε τα double-double, ο Καλάθης ακόμα δίνει ασίστ, ενώ ο Παππάς για ένα ακόμα βράδυ ήταν αυτός που... είναι και που πρέπει να είναι.  

ΥΓ1: Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του. Όλους. Χωρίς καμία εξαίρεση. Ευκαιρίες δίνονται σε όλους!

ΥΓ2: Ο Πεδουλάκης ξεκίνησε την αναμέτρηση έχοντας στην αρχική πεντάδα τους Μποχωρίδη και Χαραλαμπόπουλο. Για τον πρώτο αυτό ήταν η επιβράβευση για την δουλειά που έκανε στο παιχνίδι με την Μακάμπι.  

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags