Facebook Pixel Την κεράτωσε με γκόμενα πρώην ερυθρόλευκου άσου!
Life
| 2016-09-27 20:15:00

Την κεράτωσε με γκόμενα πρώην ερυθρόλευκου άσου!

Την κεράτωσε με γκόμενα πρώην ερυθρόλευκου άσου!

Βροχή οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό τού Άλαν Πουλίδο! Η εντυπωσιακή Ελληνίδα με την οποία απάτησε τη σύντροφό του, είχε σχέση και με άλλον παίκτη τού Ολυμπιακού! Φοβερό;

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με την αποκάλυψη στο Μεξικό και τις δηλώσεις της Ιλεάνα Σάλας, ότι ο γάμος της με τον Άλαν Πουλίδο χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού την απάτησε με την Τζίνα Μαμάκη!

Το εντυπωσιακό μοντέλο βέβαια, δεν είναι καμία τυχαία, ούτε και άσχετη με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η Miss Europe World Greece 2015 διατηρούσε σχέση με τον πρώην παίκτη των "ερυθρoλεύκων", Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, η σχέση της με τον Αργεντινό άσο τελείωσε επεισοδιακά και με ένα μεγάλο καυγά, παρότι το ξανθό μοντέλο τον ακολουθούσε παντού και είχε εμφανιστεί τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στο ΓΣΠ για να τον θαυμάσει.

Η 21χρονη Τζίνα πάντως και ο Μεξικανός επιθετικός δεν προσπαθούσαν ιδιαίτερα να κρυφτούν, καθώς πριν φύγει από την Ελλάδα ο Πουλίδο, είχαν κάνει κοινές εμφανίσεις σε εστιατόρια των Νότιων Προαστίων, αλλά και σε πάρτι γνωστού κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας…

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέταξε τα στήθη έξω η Αλεξανδράκη και μας τρέλανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags