Facebook Pixel Σαββίδης στο SportDog: Mην το πάρει ο Ολυμπιακός!
| 2016-09-28 15:15:00

Σαββίδης στο SportDog: Mην το πάρει ο Ολυμπιακός!

Σαββίδης στο SportDog: Mην το πάρει ο Ολυμπιακός!

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον σωσία τού Ιβάν! Ο σκύλος τον ανακάλυψε και τον ρώτησε για μπάλα! Ποια ομάδα υποστηρίζει φανατικά; Τι ...ευχή έκανε για το πρωτάθλημα;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με τον σωσία του Ιβάν Σαββίδη, που έχει μάλιστα το ίδιο επώνυμο με τον μεγαλομέτοχο τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης, περί του οποίου ο λόγος, εμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή τής Τατιάνας Στεφανίδου και από τότε έχει γίνει το πρόσωπο τής ημέρας.

Ο SportDog επικοινώνησε μαζί του, στην ταβέρνα που διατητρεί στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, για να μάθουμε αν εκτός από ...Σαββίδης είναι και ΠΑΟΚ. Αλλά και ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα...

"Ασχολούμαι χρόνια με την Ελλάς Ποντίων, ομάδα που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Δεν είμαι ΠΑΟΚ, αν ταιριάξει υποστηρίζω την ΑΕΚ. Αλλά η ομάδα μου είναι η Ελλάς Ποντίων. Ασχολούμαι και διοικητικά με αυτή την ομάδα, είναι η μοναδική που παρακολουθώ στην Ελλάδα.

Δε βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θα ήθελα να το πάρει κάποια ομάδα πλην του Ολυμπιακού, για να αποκτήσει επιτέλους ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα", ήταν η τοποθέτησή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αρκέστηκε σχολιάσει για την ομοιότητά του με τον Ιβάν Σαββίδη:

"Δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η καθημερινότητά του. Στον χαβαλέ μόνο, για να κάνουμε πλάκα, θυμόμαστε ότι μοιάζω με τον Σαββίδη".

Θυμηθείτε ξανά και το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags