Facebook Pixel "Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες"!
| 2016-10-04 17:04:00

"Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες"!

"Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες"!

Το λιγότερο... περίεργες είναι οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, λέγοντας πως μετά τους "γαλαζοκίτρινους", θέλει κι η Εθνική Κύπρου να δώσει ένα μάθημα στους Έλληνες!

Συγκεκριμένα στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Κύπρου, αφού μίλησε για τη νίκη της ομάδας επί του Ολυμπιακού, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, λέγοντας πως «Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν, ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ, αυτό μας έκανε να νιώσουμε άβολα», τόνισε για το επερχόμενο ματς των εθνικών ομάδων: «Οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή», σχολιάζοντας, όπως είπε, τα υποτιμητικά σχόλια του ελληνικού Τύπου για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ.

Και συνέχισε: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε και το κάναμε». Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν οπαδός του Ολυμπιακού, απέφυγε να σχολιάσει την εμφάνιση της σημαίας της χρυσής αυγής από τους οπαδούς της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags